2017. 12 17. 10:30

Micimackó, ahogy még sosem láttad: mesemusical formájában kel életre A. A. Milne klasszikusa.

2017. 12 17. 19:30

Koffi Kwahulé: Barbárok melankóliája c. drámája (ford.: Molnár Zsófia) és Neil Gaiman: The Sandman c. képregénye alapján a TRIP és a BétaTársulat közös bemutatója.

2018. 1 20. 10:30

 A 80-as évek népszerű televíziós mesesorozatának színpadi változata. 

2018. 1 14. 14:30

Kíváncsiak vagytok, hogy lehet a farkast legyőzni? Gyertek el a Dumaszínház gyerekelőadására és megtudjátok!

2017. 12 16. 10:30

 A Dumaszínház gyerekelőadása "rímhányó" Romhányi József fergeteges dalaival megidézi a felejthetetlen mesesorozatot.

2018. 1 25. 11:00

Progresszív. Stílusos. Kortárs. 
A Közép-Európa Táncszínház táncismereti előadása.

2017. 12 17. 14:30

Bimbi pont olyan mint a többi kislány, mégis amikor elalszik csodálatos dolgok történnek vele.

2017. 12 22. 21:00

A blues osztrák mestere zenekarával lassan húsz éve rendszeres vendége a hazai kluboknak, fesztiváloknak. A blues zene hippijének erőteljes, költői mélységű dalai régi szerelmekről, utazásokról, a mindennapok gondjairól és szépségeiről szólnak, és olyan emberi érzelmek kapnak bennük helyet, mint a szeretet, a szenvedély, a vágy, veszteség, a fájdalom, a szépre való törekvés vagy az életéhség. Noha osztrák állampolgár s állandó lakhelye Grazban van, idejének nagy részét Magyarországon tölti: Hegyhátszentpéteren vásárolt házában szeret feltöltődni. Fekete gyökerű, de vérbeli közép-európai bluest játszik, a Bob Dylan és Tom Waits által képviselt irányvonalat követve.

A koncert után Dr.Pepper szolgáltatja a talpalávalót.

Jegyárak: 
Early bird (a koncert előtti hétig): 1500 ft
Elővételes (a koncert napjáig): 2000 ft
Teljes árú (a koncert napján): 2500 ft

2017. 12 27. 19:00

"Büszkék vagyunk rá, hogy szinte az összes európai Beatles fesztivál és Kanada mellett eddig ötször járhattunk Angliában (első magyar zenekarként léphettünk fel a liverpooli Beatles fesztiválon), a Beatles szülőhazájában, ahol 1981 óta Beatles emlékzenekarok töltik meg Liverpool klubjait. Sétálhattunk London híres utcáin, átkelhettünk az Abbey Roadon, láthattuk a legendás EMI stúdiót, játszhattunk a Beatles bölcsőjének nevezett Cavern Club színpadán Liverpoolban és találkozhattunk számos olyan emberrel, akik részesei a nagy Beatles mítosznak és legendának – köztük a két élő Beatles taggal is: Paul McCartneyval és Ringo Starral!

A Beatles tagjai mellett sokat köszönhetünk Közönségünknek is, hiszen nélkülük nem tarthatnánk itt!"

The BlackBirds

2017. 12 28. 22:00

A legjobb magyar koncertzenekar, melynek neve természetesen hivatalosan még mindig Üllői Úti Fuck, csakhát a szigorú cenzúra, nomeg a prüdantéria....
 

Az 1988-ban alapított, azóta ikonikussá vált Üllői Úti Fuck a gitáros-énekes Szántó Faszi együttese. A zenekar neve Szántó agyából pattant ki, amikor az Üllői úti Kosztolányi-emléktáblán egy elírást vélt felfedezni, és friss angoltudását bevetve újraértelmezte a hibás „fák” szót. A többi mára már történelem. Az Üllői Úti Fuck stílusa a budapesti odamondogatós, de a zenekar örömmel viszi el az odamondogatást az ország bármely pontjára. Zenéjük csodálatosan eklektikus és harmonikus módon elegyíti a punkot, a rockot és az alternatív stílusjegyeket.
 
A zenekar korai időszakában két kazetta jelent meg: az I. 1993-ban, majd a Fekszik 1996-ban. Ezt követte 1997-ben A ló túlsó oldala, rajta az Esküvő című slágerrel; a lemezanyagot két évvel később a Polygram újra piacra dobta néhány számnyi változtatással, Én meg a Farkasember címmel. Ezt követte 2006-ban A gyengébbek kedvéért. A Fuck legújabb albuma 2017. május 9-én jelent meg Kössszépeee címmel, mások mellett két klasszikus, minden koncerten igényelt sláger rangjához méltó megszólalású, új felvételével.
 
Régi és új rajongóik egyaránt láthatják és hallhatják a Fuckot Budapesten, a vidéki kis- és nagyvárosok színpadain, fesztiválokon, kis- és nagykocsmákban, de a zenekar a „nagy slágere” miatt néha esküvőkön is megjelenik. Elhíresült számukat több tucat zenekar játszotta és játssza a mai napig a Nagy Napon.
 
A Fuck alapító tagjai közül a két nagy „öreg”, Szántó Faszi és Farkasember biztosítja a mostani felállás magját, a gitáros és a basszusgitáros poszton pedig két ifjonc titánnal (Karády Gergely Csaba és Kalmár Tibor) egészülnek ki.

 

Ed is On:

Az Ed Is On zenekar 2013 óta működik aktívan, a csapat frontembere, énekese és dalszerzője, Tasnádi Bence, a budapesti Katona József Színház színművésze. A csapat a 2013-as Talentométer tehetségkutatón a szakmai zsűri döntése alapján a pop/rock kategória győzteseként jutott tovább, majd a következő két évben folyamatosan koncerteztek budapesti és vidéki klubokban, valamint számos fesztiválra is meghívást kaptak. 2015 őszén megjelentették első nagylemezüket Velem csak a baj van címmel, 2016-tól pedig megújult hangzással és felállással koncerteznek tovább. A dalokat tartalmas, izgalmas, elgondolkodtató szövegek és könnyed, fülbemászó dallamok jellemzik, a koncerteket pedig átszövi a színházból hozott drámaiság és a szuggesztív előadásmód.

2017. 12 29. 21:30

A hazai rockabilly királyai, azaz a Mystery Gang semmi mást nem csinál hosszú évek óta, mint a legautentikusabb, legelemibb, legkezdetlegesebb formájában mutatja be, milyen is volt a rock and roll Amerikában az ötvenes évek derekán. Egy átlagos koncertlátogatónak se kell több tíz percnél a Mystery Gang műsorából, hogy belássa, ezeket a dalokat pont a hihetetlenül egyszerű, ám metronóm pontosságú zakatolásuk miatt iszonyú nehéz jól előadni, arról nem beszélve, hogy az a fékeveszett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul. Egri Péternél hitelesebb rockabilly arcot pedig valószínűleg még sosem szült ez az ország. Énekelhet akár angolul, akár magyarul: ez a széttetovált, perzselő tekintetű jampec egy olyan generáció számára testesíti meg a rock and rollt, amely még tervbe se volt véve, amikor Fenyő Miki már a Hotel Mentholban múlatta az időt.

Memphis Moon '55:

 Egri Péter 2017 nyarán alakult cover bandje, az ötvenes évek autentikus rockabilly dalait, eredeti rockabilly előadóit népszerűsíti. Ezen dalokkal, és előadókkal indult Amerikából a mai popkultúra őse, gyökere.
 A felállás is korhű, nagybőgő, akusztikus gitár, szólógitár. Ez a hangzás az 1957 előtti, dob nélküli időket jellemzi. A ritmust a bőgő és az akusztikus gitár játéka adja meg. Így volt ez a korai Elvis Presleynél, Johhny Cashnél, korai Johnny Burnettenél...
 Így ment ez Memphisben annak idején, hiszen mondhatni a Memphis Moon '55 együttes 1955-ben alakult, Memphisben, teliholdkor...

2017. 12 30. 21:00

 Az idén 27 éves Korai Öröm zenekar tagjaiból alakult formáció visszatérés a pszichedelikus gyökerekhez. A monoton, minimál dob és basszus feszültségét a percussion játéka oldja. A különleges khoomei ének, fuyara és doromb mellett, a gitár ethno hangzása és a szintetizátorok acid tónusa is utat tör. Megalakulása óta számtalan külföldi és hazai koncertje mellett az Ozora Fesztivál nagyszínpadán is, 25 ezer fős közönség előtt, nagy sikerrel szerepelt, amelyről videoklip is készült: https://www.youtube.com/watch?v=4ISdAifPHas

 

Phantasy Bureau:

A 2016-ban alakult Phantasy Bureau egy budapesti alternatív/synth/new wave zenekar. A kezdeti döccenők után a trió formátum (szinti-dob-basszus) szilárdult meg, az idei évet a banda már az új hangzás bejáratásának szentelte. Az év elején felvették új háromszámos anyagukat, a dalok keverését pedig rendhagyó módon más-más hangmérnökre bízták. Ennek a kislemeznek az előfutára a Your True Nature c. szám és az ahhoz forgatott videóklip