2018. 06. 19. 18:00

Panda feat. Alizbar (RU) - live act / TRIP Terasz

Alizbar moldáviai születésű hárfaművész. 2002 óta rajong a kelta-hárfáért. Mióta a tündérmesék világa megérintette, elhatározta, hogy a lelkében lángra lobbant meséket zenébe öltözteti. Első lemeze a „Welcome into the morning” 1999-ben jelent meg, szólóalbuma a „Metamorphoses of Ann” 2007-ben lett rögzítve. A neves Prikosnovenie, a franciaországi tündérzenével foglalkozó lemezkiadónak több száz előadó közül Alizbar-ra esett a választása, így 2008-ban a Prikosnovenie-Mandalia sorozatában került kiadásra a zenéje.

Nagyon különleges elektro-akusztikus szettre számíthatunk az elképesztően hangulatos, csodás kilátással bíró TRIP Teraszon!

http://alizbar-harp.com/ns/en/

Facebook:
https://www.facebook.com/panematix
https://www.facebook.com/Alizbar-183524201746088/
https://www.facebook.com/AlizbarMagyarorszagon/

 

A TRIP Terasz programjaira a belépés ingyenes.

2018. 06. 20. 20:00
Várvölgyi-Tasnádi duó (Ed Is On light) / TRIP Terasz

 

Az Ed Is On zenekar hírhedt cimborái, Várvölgyi Szabolcs és Tasnádi Bence úgy döntöttek, hogy a többiekről leszakadva megjáratják dalaikat egy könnyedebb, duó felállásban.

A repertoáron szerepelnek majd szívükhöz kedves feldolgozások is.
A páros debütáló koncertjére június 20-án kerül sor egy balzsamos nyári estén a TRIP hajó ellenállhatatlan teraszán.

 

A TRIP Terasz programjai ingyenesen látogathatók.

2018. 06. 27. 19:00

Azegrivár Magyarország egyik (ha nem a) legegyszemélyesebb zenekara. Egri Bálint színészként ért el korábban sikereket (a Thália Színházban, sorozatokban, filmekben), miközben zenei karrierje elején jár: első albuma, az 'Egy mai magyar dzsentri' online 2017 decemberében jelent meg, emellett pedig lemezek sora várja a publikálást.

Facebook:
https://www.facebook.com/azegrivar/

kapunyitás: 19:00 óra
koncertzárás: 22:00 óra

 

A TRIP terasz programjai ingyenesen látogathatók.

2018. 06. 28. 17:00

NemdeBárka: Régi Arcok All Stars Vol. 1.

Line-up:
Cadik
Crimson
Beta
Superman
Infragandhi


Jegyár: 1500 Ft (június 27. 23:59-ig) / 2000 Ft (a buli napján és a helyszínen)

2018. 06. 29. 18:00

DEEP N' TRIP present: Andrija Jager & Simon aka Nimson /Minimal Art Family/
TRIP TERASZ

e-zenés napozás a Minimal Art Family művészeivel
Deep, Dub, Jazz, Lounge House stílusú zenékkel

A magas hullámok újra partra vetették a MAF-os srácokat, akik a Duna legimpozánsabb épületével szemben, a TRIP Hajón rendezték be rezidenciájukat egy péntek délutáni e-zenés napozásra.

Céljuk, hogy új szemléletet vigyenek a nappali bulizásba, népszerűsítsék a letisztult elektronikus dallamokat és az önfeledt, délutáni napfürdőzést, szörpölgetést.

A két hangmester Andrija és Simon, akik nem lesznek restek Jazz, Lounge és távol keleti elemeket ötvözni a House és a Dub Techno-val.

Amit ígérhetünk: finom mosolygós zene, pazar kilátás, hűsítő italok, díjtalan "utazás" a TRIP Hajó fedélzetén.

Andrija Jäger: https://www.facebook.com/jager.andrija
Simon aka SoundHunter: https://www.facebook.com/simonakasoundhunter/

Facebook:
https://www.facebook.com/mafpage/

kapunyitás: 18:00 óra
bulizárás: 22:00 óra


A TRIP terasz programjai ingyenesen látogathatók.

2018. 06. 30. 20:00

Szombat, kora nyár esti, Duna-parti rakparty! Naplemente Budapesten, koktéllal-szivarral a kézben, simogató muzsikákkal a fülben! Igen!
Afro-Latin összművészeti party, 3 tánctéren, 4 stílusban, 1 zenekar, 2 külön tematikájú koncertjével, rakparti panorámával, a gyönyörűen kivilágított Országház pompájában, a Trip állóhajón! Csak tánc, semmi úszkálás!

STÍLUSOK,
-salsa/timba (250nm): ¿AlgoMás?
-bachata (200nm): Dj Brumi
-kizomba/semba/tarraxa (120nm): Dj Satchmo
-son auténtica (Trip hajó-terasz)

PROGRAM:
-20h: kapunyitás, (Trip terasznyitó)
-21h: Cuban sunset (TGC concert, live '30 @ Trip terasz)
-22h: Partinyitás (3 tánctéren)
-23h: Élő tánczene (TGC concert, live '60 @ Színházterem)
-03h: Parti-zárás

2018. 07. 04. 19:00

 

A Gyík zenekar 2012-ben alakult Budapesten, és egy MC-vel, két gitárral, valamint egy looper-pedállal bármihez képest másmilyen zenét játszik. Alternatívnak hiphop, hiphopnak alternatív. A zenekar túl van már jó pár koncerten és fesztiválfellépésen, volt már a TV-ben, adott interjút rádiónak és újságoknak, és forgatott több videoklipet is. 2014-ben készült el az első nagylemez, a Gyík zenekar (LP), amit eddig két kislemez követett, a 2016-os Lónak a kaszát, illetve a 2017-es Alapmű.

Nagy Viktor | | rap | szöveg | béke
Balogh Borsa | | gitár | beatbox | loopok | zenei producer
Lukovich András | | gitár | capo

www.gyikzenekar.com

Facebook: https://www.facebook.com/gyikzenekar/

kapunyitás: 19:00 óra

koncertzárás: 22:00 óra

A TRIP terasz programjai ingyenesen látogathatók. 

2018. 07. 08. 18:00

MustBeat present: STILO - open air with Dj Clairvo & DJ Nixon / TRIP Terasz

belvárosi breakbeat betyárok bulija a @Tilos Rádió holdudvarából!
lassútól a lendületesig, vidámtól a vagányig; egész este csak a tört ütem - @MustBeat Crew special...

DJ Nixon [Tilos Rádió / MustBeat Crew]
DJ Clairvo [MustBeat Crew]

https://www.mixcloud.com/MustBeat/

 

A TRIP Terasz programjaira a belépés ingyenes.

 

2018. 07. 11. 19:00

TRIP TERASZ

Fekete István, a Carbonfools és a VUK egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve. A zenét és a szöveget a 60-as évek beat korszaka inspirálta.

http://itunes.apple.com/album/id1249508899?ls=1&app=itunes
https://open.spotify.com/album/3EEmGc4MdRtovayqgjfBfd

Facebook:
https://www.facebook.com/Istv%C3%A1n-1411030498992546/

kapunyitás: 19:00 óra
koncertzárás: 22:00 óra

 

A TRIP terasz programjai ingyenesen látogathatók.

 

2018. 07. 12. 18:00

Pardon My French - Lapidem (FR) / TRIP Terasz

Csak francia elektronikus zene.
Néhány név, amit hallhattok az est folyamán:

- Daft Punk
- Yuksek
- Worakls
- N'to
- Kavinsky
- Justice
- Yelle
- Make The Girl Dance

És sokan mások...

A TRIP Terasz programjaira a belépés ingyenes!

2018. 07. 18. 19:00
A gitáros, énekes, dalszerző 2015-ben kezdte szólóprojektjét. Játszott többek a Szigeten, az Ördögkatlan Fesztiválon, a Gödörben, nagyzenekarral vagy akusztikus felállásban is. Muzsikájában egyaránt találhatunk beat, új-hullámos, alternatív és népzenei motívumokat.
Szövegeiben azokról a problémákról beszél, amelyekkel ő és generációja ma Magyarországon szembesül, legyen az akár a szerelem, az útkeresés vagy az elfogadás. Utóbbiról már csak vaksága révén is igen sok tapasztalata van.

2017 -es Lehetne másképp… című single-je meghallgatható a projekt bandcamp oldalán: https://juhasztomi.bandcamp.com/album/lehetne-m-sk-pp

Facebook:
https://www.facebook.com/JuhaszTomiVaklarma/A TRIP Terasz programjai ingyenesen látogathatók.
2018. 07. 25. 19:00

TRIP TERASZ

A csodás arcú és hangú Kovács Bori már jópár helyen feltűnt budapesti éjszakában Végh Benedekkel. A lágy ének és a sejtelmes gitárjáték közben a jazz, a bossanova és a blues simuló dallamai közé rejtenek el egy-egy tagadhatatlanul popos nótát 2 x 45 percben.

Kovács Bori - ének
Végh Benedek - gitár, loop

kapunyitás: 19:00 óra
koncertzárás: 22:00 óra

Facebook:
https://www.facebook.com/BenBoriDuo/

 

A TRIP terasz programjai ingyenesen látogathatók.

2018. 07. 27. 19:30

Folk Metal Night: DreamSpirit (CN), Blodiga Skald (IT), Rumproof, Leecher, NoamutheN


@DreamSpirit arose at the foot of the sacred mountain Mount Tai in China where the Confucian influence is inevitable. In their melodic heavy metal with a strong notion on traditional Chinese antiquity there's always heroism of roaming knights in the lyrical theme. The sonorous clear vocals of the lead singer and the twin guitars' dazzling solos bounce back and forth on top of the riffs that are heavier than the Mount Tai.

@Blodiga Skald are born in Rome in 2014 from an idea of the drummer Nicola Petricca and guitarist Daniele Foderaro and soon after joining the project the singer and tin whistler Anton Caleniuc, the keyboardist and accordionist Ludovica Faraoni, the bassist Emanuele Viali and the violin player Vittoria Nagni. The idea is to mix the modern Metal sound with a folk carefree one, focusing the songwriting on the (mis)adventures of a group of orcs ready to do anything to slaughter other more "noble" races. After a few gigs, our guys released their first Ep "tefaccioseccomerda", in november 2015; they achieved a not bad success, also thanks to "La Isla Bonita" Madonna's cover track, released with an ironic videoclip. In July 26th 2017 is out Ruhn, band's first official album, recorded at Trip in Music Studio (John Macaluso), for the russian label Soundage Production (Arkona, Kalevala). In summer 2017 Blodiga Skald won the Zaiet contest and went on stage at the Zaiet fest (IT) with Lacuna Coil; they were involved in a tour trough Romania and Bulgaria (july 18-26) and they were invited to play in some summer festivals: Transilvania Celtic Fest (RO); Fjallstein Viking Fest (IT); In Da Wood Fest (MO) with Jinjer and Infected Rain; Folk&Metal Fest (RO) with Arkona and Cruachan.

A @Rumproof a hazai Folk-Metal színtéren mozgolódó zenekarok sorait erősíti azzal a fűszerrel, hogy zenéjében a kalózkultuszhoz tartozó népzenei dallamokat ötvözi a zúzós, döngölős, itt-ott feszes, néhol matekos metal-elemekkel. A zeneiség mellett megjelenésével és színpadi játékával kicsit a színház világát is igyekszik belecsempészni koncertjeibe. Dalszövegeik és nótáik vegyes érzelmi hullámzással bombázzák a zenéjükre tomboló közönséget. Persze a főszerep a jókedvé és a mulatásé!

A @Leecher egy szimfonikus/cselló metált játszó magyar zenekar. Zenéjük női énekhangra és a gitárok helyett használt csellókra építkezik, amiket a dob és a nagyzenekar tesz teljessé. Eredetileg 2008-ban alakultak és sok más zenekarhoz hasonlóan kezdték. Idővel viszont saját dalok születtek, amik egyre több helyet követeltek maguknak a műsorban. A zenekar sok évnyi működés után kezdte igazán komolyan venni magát, ezután történt az olasz fellépésük (2013) és a HammerWorld/Rockmaraton tehetségkutatóján aratott (megosztott) első helyezésük, amelynek eredményeképpen felvehették első nagylemezünket a szolnoki Denevér Hangstúdióban.

A @NoamutheN zenekar ötlete két tizenéves srác fejéből pattant ki 2007-ben. A terv az volt, hogy olyan zenestílust alkossanak, amely eltér a többitől, jó ötletnek bizonyult, mivel a fantasy témában lévő zenének a dalszövegét senki sem tudja megcáfolni. Mivel nem valóságos, a fantáziájukra bízzák. Így nem csak megkönnyítve tudták a szöveget megalkotni, hanem olyan lírákat, eposzokat valósítottak meg, amik egy könyvnek is megfelelőek lennének. Számtalan olyan zenekar van, aki ezzel a zenei iránnyal foglalkozik már régóta, ám ők csakis Tolkien alkotásait zenésítik meg. Céljuk egyszerű: olyan zenét alkossanak a világnak, ami elmeséli azokat a történetet, amiket a zenekar alkotott.


https://www.facebook.com/folk.metal.hungary
https://www.facebook.com/old.buso.productions

jegyár:
elővételben: 1200 Ft
helyszínen: 1500 Ft

 

2018. 08. 01. 19:00

Mayer + Poniklo (The Poster Boy) akusztik / TRIP Terasz

A 2014-ben Fonogram-díjat nyert The Poster Boy 2017 májusában jelentette meg harmadik, egyben utolsó lemezét. Az akusztikus este gerincét Poster Boy dalok alkotják majd, de mindkét frontember (Poniklo Imre - amber smith és Mayer Noel Richárd - The Walrus) külön-külön is játszik saját szóló-szerzeményeket majd.

A TRIP Terasz programjai ingyenesen látogathatók.

2018. 08. 08. 19:00
Az animo egy akusztikus trió, énekre és két gitárra hangszerelve. A zenekar egyszerre minimalista és izgalmas megszólalást ad. Könnyen befogadható popzene, de a szabad kísérletezést is támogatja. Dalaikat mélység, humor és irónia jellemzi, ami a dalszövegekben és a zenében egyaránt megjelenik.


Első videoklipünk nemrég jelent meg, April Winds címmel: https://youtu.be/PnXxLg_UreQ


Facebook: 
https://www.facebook.com/animo.official/
A TRIP Terasz prograjaimra a belépés ingyenes.
2018. 08. 22. 19:00
Az Along the Creek duó számára a zenélés nem csupán egy projekt, hanem életstílus is egyben. Amellett hogy jó nekik együtt muzsikálni, szeretnék a kevésbé ismert műfajokkal mélyebben megismertetni az embereket. Elsősorban a természet, a barátok és a közösség inspirálja a fiúkat – igyekeznek egyszerűségre és hitelességre törekedni. Tradicionális amerikai folk balladákat, blues alapokat kevernek, de gospel-t és bluegrass-t is felfedezhetünk náluk.

Akik inspirálták őket: Johnny Cash, JJ Cale, Tony Rice, Béla Fleck, Lester Flatt, Earl Scruggs, Sam Bush, Doc Watson, Emmylou Harris, Brad Paisley
Facebook:
https://www.facebook.com/alongthecreek.music/

A TRIP terasz programjai ingyenesen látogathatók.