2018. 04. 27. 18:00

Pajtások, akrobaták!
Öt éves szünet után a nemdebárkalózok újra vízre szállnak! 
Ez alkalommal a parlamenttel szemben randaríloznak a Dunán, de szigorúan csak a budai oldalon.
Három helyszínen 12 óra finom és kevésbé finom elektromos zene, schöne panorama, tavaszi bársonyos dunai szellő és hideg italok. 
Hajrá és előre!

18:00-22:00
Lay-Up! - ambient az orrteraszon
 Edina
 SoftMotel live
• ER
 Peter Bernath

22:00-05:00
Bálterem
 Automatic Tasty live (IRL)
 David Harleydson live
 Galactic Jackson
• ATomik & Mesterházy 

22:00-05:00
Panoráma terem Küss Michhel
• Gördön és Splatter

2018. 04. 28. 14:30

Micimackó, ahogy még sosem láttad: mesemusical formájában kel életre A. A. Milne klasszikusa.

2018. 04. 28. 20:00

FOO LIGHTERS

A 2010 őszén alakult Foo Lighters tribute zenekar idén 8 éve hívatott megidézni azt a libabőrös zenei élményt, amit Dave Grohl és bandája akár a tavalyi budapesti koncerten nyújtott nekünk – nem lehetett nem imádni minden pillanatát. Mivel az ilyen jellegű endorfin termelés nem jön hozzánk sűrűn, mi is a próbákon és a koncerteken pótoljuk, amit lehet. :)

Mindannyian hatalmas tisztelői és rajongói vagyunk az eredeti zenekarnak, és azt gondoljuk, részünkről ez az alázat lehet a biztosíték, hogy professzionális módon prezentáljuk a milliók kedvencévé vált slágereket és a szűkebb rétegnek kedvező ínyencségeket egyaránt.
Kezdeti, alap felállásunkban változás történt – Dobos poszton Nagy Dávid barátunk helyett idéntől Mozsár Mátyás üti a bőröket, akit a szegedi Real Lies bandából ismerhetünk. Csordás Robi (ének – Oltári Fiúk), Csányi Szabi (gitár - Black-Out, AB/CD), Örményi Ákos (basszusgitár – Óriás) színpadi jelenléte változatlan.
Izgalmas új helyszín lesz számunkra a TRIP hajó, szóval tartsatok velünk és bolygassuk meg azokat a dunai hullámokat a Pretender-re, buli után pedig gurítsunk le néhány sört együtt!
vendég:
STONE PILOTS
2018. 04. 29. 10:30

Bimbi pont olyan mint a többi kislány, mégis amikor elalszik csodálatos dolgok történnek vele.

2018. 04. 29. 14:30

 A 80-as évek népszerű televíziós mesesorozatának színpadi változata. 

2018. 05. 04. 20:00

A Kávészünet zenekar koncertjein a legismertebb klasszikus és kortárs költők művei, valamint saját szövegű versátiratok szólalnak meg modern, dinamikus hangzással. Zenéjük hidat képez a mai fiatalság és az irodalom között. Az együttes minden korosztályhoz szól, így a klubokban, fesztiválokon is találkozhatunk velük, ahol lendületes koncertjeikkel garantálják a kiváló partihangulatot.

 

A Rongyszőnyeg zenekar nevét Weöres Sándor versfüzére ihlette. Ahogyan egy rongyszőnyeg születik, úgy születik a zenekar repertoárja is, régiből szőnek újat, gondolnak újra mások által megzenésített verseket, népdalokat, zenésítenek meg saját verseket. A zenekar Martfűn alakult, egy költészetnapi program alkalmából állt össze, de ennek lassan 10 éve már. Egy francia kapcsolatnak köszönhetően időközben ismert francia dalok is bekerültek a műsorba.

2018. 05. 05. 10:30

"Itt van, megjött Bagaméri, aki a fagylaltját magaméri.'"

És Vele együtt iItt van a nyár, indulhat a vakáció! De mit tehetünk akkor, ha egy jó barátunk beteg és az egész nyári szünetet a szobájában kell töltenie? Hogyan vidítsuk fel s vonjuk be a játékba, hogy ne veszítsük el? Csináljunk neki egy cirkuszt! 

2018. 05. 05. 20:00

A 25 éves Vodku zenekar négy férfi tagja a közelmúltban elhatározta, hogy megőrzi és életben tartja Cseh Tamás, Bereményi Géza és Másik János dalainak üzenetét és hangulatát, megszólaltatja azokat a dallamokat, amelyek immár több hazai generáció számára bírnak meghatározó jelentőséggel.

 

A zenekar tagjai:
Bata István - gitár, ének
Szabó Árpád - hegedű, mandolin, ének
Takács Szabolcs - gitár, bőgő
Nemes Janó - basszusklarinét, szaxofon, fuvola, kaval

 

Facebook: 

https://www.facebook.com/Vodkufiai/

 

Jegyár: 1000 Ft.

2018. 05. 11. 20:00
Honunk teljes állampolgár-palettája jöjjön el és érezze jól magát!
Az élő legendává érett, mégis friss és üde Satöbbi zenekar - sokévnyi taktikus CD-
nélküliséget követően – új lemezzel lepte meg a Föld lakóit.
A Vissza a pénzt! című már-majdnem- legenda album most élőben!
Vendégek és meglepetésszámok, céllövölde… Ja, az nem.
Maldív-szigetek? Ikerház fele? Ráér!
Most áldozz a Satöbbi koncertre és gyere el!
Minden első jegyvásárlónak örök gravitáció!
2018. 05. 13. 15:00

Tolvajok, csalók, kurvák, piti bűnözők világába vezet ez a XVIII. századi szatirikus népopera. Egy olyan világba, ahol csak azok maradnak a felszínen, akik ügyesen halásznak a zavarosban, és akiknek nincsenek erkölcsi skrupulusai. Nem is lehetnek, hiszen a morál elvesztette jelentését.

2018. 05. 13. 20:00

Koffi Kwahulé: Barbárok melankóliája c. drámája (ford.: Molnár Zsófia) és Neil Gaiman: The Sandman c. képregénye alapján a TRIP és a BétaTársulat közös bemutatója.

2018. 06. 07. 20:30
NANU NANU 
A Nanu Nanu öt zenész eredetileg kedvtelésnek indult projektje. Kezdetben a magunk szórakozására kezdtük el kedvenc 80-as évekbeli dalainkat játszani - de egyre jobban megszólalt, úgyhogy azt gondoltuk, miért is ne próbáljuk ki magunkat koncerten? A csapat underground (Poniklo Imre, Bátor Bence - amber smith, Frenk) és mainstream (Gátos Iván - Zorán, Váczi Eszter, Németh Viktor - Vastag Csaba) zenészekből áll. Csupa slágerre számítsatok, de dalkérés és Modern Talking nem lesz!
THE MORNING GLORY
Az OASIS: angol nemzeti kincs. A Beatles örököse. 1991-ben alakult, 2009-ben megszűnt. "Tribute érett!" Ezért vagyunk itt.