2018. 08. 18. 20:00

Beat Safari: Prolix (UK) - Warmup Night

Talán sokan emlékeztek, hogy 2016 nyarának végén vendégül láttuk első külföldi vendégünket PROLIX-ot a szebb napokat megélt R33-ban. Azóta sok minden történt: új helyszínre költöztünk, nem kevés bulit rendeztünk, elindítottuk a Tiloson rádióadásunkat, és végül, de nem utolsó sorban rengeteg barátságot kötöttünk. Két év elteltével az a megtiszteltetés ért minket, hogy meghívásunkra újra hazánkba látogat Prolix, aki szintén nem tétlenkedett az elmúlt időszakban!

Gyertek el még augusztusban erre a rendhagyó warmup bulira, ahol Prolix és a Trendkill kiadó megjelenései lesznek a középpontban!
Ezúttal a TRIP állóhajó lát minket vendégül a Batthyány téren csodálatos panorámával a Dunára és a Parlamentre!

A hangulatot a Beat Safari nehéztüzérsége garantálja:

❖ LINEUP & TIMETABLE
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ◉ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
20:00 - 22:00 // SOUNDHUNTER
22:00 - 23:30 // SONIC RAIN
23:30 - 01:00 // MIST
01:00 - 02:15 // MAGEMATIX
02:15 - 03:30 // SLRD
03:30 - 05:00 // PARANO!D

✖︎ Simon aka SoundHunter ✖︎ COD // FUN&BASS
facebook.com/simonakasoundhunter
soundcloud.com/simon-aka-soundhunter

✖︎ Sonic Rain ✖︎ BEAT SAFARI
facebook.com/SonicRain
soundcloud.com/borisgarland
soundcloud.com/beatsafaridnb/sets/sonic-rain

✖︎ MIST ✖︎ BEAT SAFARI
facebook.com/DjMiStHungary
soundcloud.com/beatsafaridnb

✖︎ Magematix ✖︎ BEAT SAFARI
https://www.facebook.com/magematix/
https://soundcloud.com/magematix

✖︎ SLDR ✖︎ BEAT SAFARI // COLOURS OF DNB
facebook.com/sldrdnb
soundcloud.com/beatsafaridnb

✖︎ Parano!d ✖︎ BEAT SAFARI // BUDAPEST.CORE
facebook.com/Paranod-322384047784839
soundcloud.com/beatsafaridnb

❖ TICKETS
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ◉ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
3EUR/1000 Ft
Facebook:
https://www.facebook.com/beatsafaridnb

2018. 08. 19. 20:00

Árpádné, Pehely! - a nagy István, a király karaoke Novák Péterrel

Az István, a király nemzeti kincsünk. Mindenki ismeri, mindenki szereti és mindenki látta már a barátait (vagy épp saját magát) egy-egy jobban sikerült estén Istvánná, Koppánnyá, Tordává vagy esetleg egyszerre mindegyikké válni. A TRIP legénysége most egy nagy össznépi karaokezásnak szeretne teret biztosítani államalapításunk előestéjén.

Mi lesz?
Levetítjük a teljes 1984-es filmet karaoke verzióban, a téma szakértőjének számító Novák Péter vezényletével. A különböző dalok különböző szerepeire a helyszínen lehet majd jelentkezni.
Természetesen azokat is nagy szeretettel várjuk, akik a nép szerepében szeretnének "Adjatok!", "István!", "Koppány!", "Nem kell!" és hasonló rigmusokat skandálni!

Hol és mikor lesz?
A TRIP hajón a Batthyány téren augusztus 19-án, államalapításunk előestéjén 20:30-tól.

Jegyár: 1000 Ft, amelyből 500 Ft lefogyasztható.

2018. 08. 20. 19:30

Boldog szülinapot Magyarország!

Augusztus 20-a az államalapítás ünnepe, Magyarország születésnapja. A nap, amikor megemlékezünk országunk immár több, mint 1000 éves történelméről, megismerjük az ország tortáját, és este megnézzük a tűzijátékot.

Idén 1018 éve, hogy Magyarország úgy döntött Európa részévé válik. 1018 éve elkezdtünk eltávolodni Ázsiától, és közeledni Európához. 1018 éve, hogy a fejlődés útjára léptünk és a kelet helyett a nyugatot választottuk.

Tartsatok velünk idén augusztus 20-án az év legnagyobb szülinapi bulijára, és ünnepeljük meg, hogy több mint ezer éve Európához tartozunk. Gyertek, beszélgessünk, és ünnepeljünk együtt!

Várunk mindenkit szeretettel!

Regisztráció:
https://staging.momentummozgalom.hu/boldog-szuletesnapot-magyarorszag-eloregisztracio/

A regisztrációs oldalon megadott adatokat kizárólag a beléptetéshez használjuk fel.

Program:
20:00-21:00 Kory
21:00 - 22:00 Tűzijáték
22:00-23:30 Pizza Amore
23:30-00:30 VANIS vs mol.
00:30-02:00 mol.
02:00-03:30 Technokool
03:30-05:00 AcidBenci

2018. 08. 21. 18:00

Dj Panda elektroakusztik szóló
TRIP Terasz
Panda régóta aktív részese művészeti rendezvényeknek, többek között kántor, keramikus, népzenész, író, óvóbácsi és persze dj. “Kb. ötéves korom óta zenélek, először népzenész voltam, majd zongorista, aztán orgonista, közben fagottoztam is, majd egy baleset miatt az ujjam nem mozog rendesen, és azóta mindent abba kellett hagyni, furulyázni is csak pár éve tudok újra egy speciális megoldással.”- meséli a Now Magazinnak. Zenében a goától a zajzenén át a depressziós triphopon keresztül egészen a vállalhatatlan popzenéig is el-el merészkedik. Elektroakusztik néven futó projektjében, amivel a hagyományos DJ szerepből kilépve az elektronikus, előre megírt alapokat igyekszik összehozni az akusztikus hangszerekkel és az élő improvizációval.

A belépés díjtalan.

Panda:
https://www.mixcloud.com/enigmapanda/;
https://soundcloud.com/enigmapanda
Facebook:
https://www.facebook.com/panematix

2018. 08. 22. 19:00
Az Along the Creek duó számára a zenélés nem csupán egy projekt, hanem életstílus is egyben. Amellett hogy jó nekik együtt muzsikálni, szeretnék a kevésbé ismert műfajokkal mélyebben megismertetni az embereket. Elsősorban a természet, a barátok és a közösség inspirálja a fiúkat – igyekeznek egyszerűségre és hitelességre törekedni. Tradicionális amerikai folk balladákat, blues alapokat kevernek, de gospel-t és bluegrass-t is felfedezhetünk náluk.

Akik inspirálták őket: Johnny Cash, JJ Cale, Tony Rice, Béla Fleck, Lester Flatt, Earl Scruggs, Sam Bush, Doc Watson, Emmylou Harris, Brad Paisley
Facebook:
https://www.facebook.com/alongthecreek.music/

A TRIP terasz programjai ingyenesen látogathatók.
2018. 08. 23. 18:00

Kispéntech #3
TRIP Terasz
Újabb pénteki munkanap retteghet, mert jövő csütörtökön ismét Kispéntech a TRIP hajón! A forgatókönyv már-már szokásos. Időben indítjuk a hétvégét, nyárhoz híven szabad ég alatt, dunai naplemente-díszlettel. Most sem ér tehát hazamenni munka után, a Bezometer legényei már 6-tól adogatják egymásnak a pultot a teraszon.

A vízre szállás természetesen ingyenes.
Facebook:
https://www.facebook.com/bezometer/
https://www.facebook.com/octilemusic/

2018. 08. 24. 19:00

Cseh Tamás dalai a Vodku fiaitól
TRIP Terasz

Vodku fiai:
A Vodku zenekar férfi tagjai a közelmúltban elhatározták, hogy megőrzik és életben tartják Cseh Tamás, Bereményi Géza és Másik János dalainak üzenetét és hangulatát, megszólaltatják azokat a dallamokat, amelyek immár több generáció számára bírnak meghatározó jelentőséggel.

A zenekar tagjai:
Bata István - gitár, ének
Takács Szabolcs - gitár, bőgő
Nemes Janó - basszusklarinét, szaxofon, fuvola, kaval

jegyár: 1000 Ft

2018. 08. 26. 18:00
Slanki & LN // SO
TRIP Terasz
Egy vasárnap délután erejéig beköltözik a hajó teraszára a funk, soul, jazz, house és brokenbeat egyik legmesteribb szelektora, méghozzá két kollégával karöltve váltják egymást!
Slankit már jól ismerheti mindenki a belvárosi klubokból, illetve a Tilos Rádióból. Az egyik legnaprakészebb dj-ként nincs két egyforma szettje, így erre az eseményre is ajánlott betekinteni!
Az LN // SO két alteregóját, azaz Gin Tony-t és Gilbert Pomelo-t küldi a fedélzetre a léleksimogatás kedvéért, akik b2b lázítják a tömeget. Fantasztikus vasárnap lesz ez!

A belépés ingyenes!


cover: pleux.net 

 

2018. 08. 27. 20:00

Indigó Utca duó
TRIP Terasz

Az Indigó Utca duó a zenekar akusztikus zsebfelállása, ahol a nagyszínpadi pózolás helyett a dalokon van a hangsúly. A koncert során a saját számok mellett elhangzik egy-két Negyvenkettő sláger is!

Az este folyamán a színpadon:
Kovács Pista: ének, gitár
Nagy Balázs Krisztián: gitár, ének

A belépés ingyenes!

http://indigoutca.hu

2018. 08. 28. 19:00

Sorbonne Sexual akusztik + Kadonnut Manner (FIN)
TRIP Terasz

Sorbonne Sexual
A Sorbonne Sexual a progresszivitás és a popularitás vékony mezsgyéjén mozgó alkotóközösség, felforgató gitárzenét és a dal elsőbbségét hirdető valóság. Viti és Geri ( vitányi dávid - basszusgitár ; karádi gergő - gitár, ének, szöveg ) most egy áthangszerelt duókoncertet adnak elő a TRIP teraszon. Kifutás (2017) című lemezük alkotja a törzset, mely a kis zenekarok identitás keresését állítja központi témává.

Kadonnut Manner (FIN)
Lauri Manner hipotónikus és ritmikus gitárzenét játszik. Zenéjét primitív gitárjáték, finn népzenei motívumok, blues stílus jellemzi. Dallamai nyersek és érzelmesek, számos nyitott dallamot, forró szinkopációt és vezetési ritmust rejtenek, melyeket Lauri kever különböző népi hagyományokkal, 20. századi klasszikus zenével és más inspiráló forrásokkal.

A belépés ingyenes!

2018. 08. 30. 18:00

Disco d'azzurro
TRIP Terasz

A nyárnak nincs még vége, és ha italo disco zene szól, úgy érzed, soha nem is fog befejeződni.
Gyere hát és hagyd, hogy elsodorjanak néhány önfeledten táncolós órára a 80-as évek napfényes olasz szinti-diszkójának mámorító hullámai!

DJ-k: d'Endre + Hifi Nyuszi (Super Italo Hungary)

A belépés ingyenes!

2018. 08. 31. 16:00

Duna Hack

Az urbanisztikai, művészeti projekt célja, hogy új nézőpontokból közelítsük meg a Budapestet összekötő folyót. A Duna folyamatosan mozgásban van, alakítja a városképet, de folyamatosan újra kell gondolnunk a viszonyunkat vele. Új nézőpontokat és lehetőségeket keresve a projekt különböző eszközökkel mutatja meg, hogyan értelmezhető újra a vízhez való viszonyunk. Játékosan kritikus, önreflexív és formabontó: egyszerre
reflektál és hoz létre valami újat.
A városban installált pályamunkák dokumentációjának kiállításmegnyitója.
A Dunapest és a Kortárs Építészeti Központ közös projektje.

A Dunapest nyárzáró hétvégéjén 10 folyómenti helyszínen száznál is több művész és előadó programjait élvezve kerülhetünk közelebb a Dunához. Ez a parti kultúra!

A belépés ingyenes!

www.dunapest.hu
www.facebook.com/dunapest

2018. 08. 31. 17:00
17:00 Kocsis Bence akusztik
Kocsis Bence kiül a barátaival a teraszra, és lenyomják kedvenc dalaikat a naplementében. Saját számok és átdolgozások, semmi komolyság!

19:00 Dj Bootsie
Hiphop, basszusütemek, elektronika, scratch, film- és népzenei elemek, valamint jazz. Ezek mesteri elegye alkotja a húsz éve a pályán lévő DJ-producer-turntablist, Bootsie számait.

A Dunapest nyárzáró hétvégéjén, 10 folyómenti helyszínen, száznál is több művész és előadó programjait élvezve kerülhetünk közelebb a Dunához. Ez a parti kultúra! 
A belépés ingyenes!
2018. 09. 01. 18:00

Stahl Barbi és Havai Gábor - Waves by Quixotic


18:00 Stahl Barbi és Havai Gábor akusztik
Stahl Barbara (ének) és Havai Gábor (gitár, ének) akusztikus formációja 6 éve alakult. Feldolgozásokat és saját szerzeményeket is játszanak – köztük populárisabb dalokat is újragondolva. Rengeteg átfedés és improvizálás fűzi össze a kettőjük különböző stílusát.

19:00 Waves by Quixotic
Nyáresti fülledés, szinti, vapor és chillhullámok, forró funkok, jéghideg koktélok, óceáni szellő és pálmafák a Duna-parti naplementében. Quixotic, az új retrowave hullám legismertebb hazai úttörője, a Neonhullám synthwave bulisorozat producer-DJ-je most elhozza nekünk a nyolcvanas évek Miamiját. Bebújós cipő, kigombolt ing indokolt.

A Dunapest nyárzáró hétvégéjén 10 folyómenti helyszínen száznál is több művész és előadó programjait élvezve kerülhetünk közelebb a Dunához. Ez a parti kultúra!

A belépés ingyenes!

www.dunapest.hu
www.facebook.com/dunapest

2018. 09. 02. 19:00

„Nekem a Duna” - Slam Poetry Showcase
Harmadik éve jelentkezik tematikus Slam Poetry Showcase-szel a Slam Poetry Magyarország szervezőcsapata a Dunapestre.
Az idei eseményre Csehországból érkezik vendégművész, akit slampárosok egészítenek ki, valamint az Amoeba Band zenekar.

Fellépők:
Kemény Zsófi – Simon Márton
Fejér Johanna – Szegedi Fanni
Szén Benjamin – Munding Márton
Bárány Bence – Galló Bence
Cseh vendégslammer: Anatol Svahilec

Zenekar: Amoeba trió (Boros Levente,
Sabák Péter, Sági Viktor)

A Dunapest nyárzáró hétvégéjén 10 folyómenti helyszínen száznál is több művész és előadó programjait élvezve kerülhetünk közelebb a Dunához. Ez a parti kultúra!

A belépés ingyenes!


www.dunapest.hu
www.facebook.com/dunapest

2018. 09. 03. 19:00

Tolvajok, csalók, kurvák, piti bűnözők világába vezet ez a XVIII. századi szatirikus népopera. Egy olyan világba, ahol csak azok maradnak a felszínen, akik ügyesen halásznak a zavarosban, és akiknek nincsenek erkölcsi skrupulusai. Nem is lehetnek, hiszen a morál elvesztette jelentését.

2018. 09. 04. 18:00

Vulé Vu a TRIP-en

Noha Brandon és Tonyo régóta mozognak hasonló zenei közegben, a Vulé Vu az első közös dj projektjük. A bulisorozat májusban indult és a két dj bevallott és titkolt közös kedvenceire épít. Ebbe a metszetbe ugyanúgy beletartozik a 90-es évek filter disco-ja, mint a francia EDM, vagy a napjaink szintisebb indie slágerei. A TRIP-en a nu discoé lesz a főszerep.

A belépés ingyenes.

2018. 09. 05. 19:00

Live Act Folk - Főpróba
TRIP Terasz

Ezer év után újra együtt fogunk muzsikálni! Ennek két apropója is van:
1. Tavaly ünnepelte 10 éves évfordulóját a zenekar, és persze elmaradt az összeállás, úgyhogy most pótolnánk.
2. Szeptember elejére meghívást kaptunk ismét Palesztínába, és annyira izgatottak vagyunk, hogy ezt nektek is meg akarjuk mutatni.
Aki régebben szerette a koncertjeinket, azt azért, aki még csak most tervez belénk szeretni, azt pedig azért várjuk szeretettel!
Aki táncol, annak dedikált lemezt is adhatunk, spontán. ;)
Gyertek el!
Várunk titeket:
Nagy Réka - ének
Fekete János Jammal - beatbox
Dani János - gitár, hegedű, vokál
Fonay Tibor - basszusgitár, vokál

A belépés ingyenes!

2018. 09. 07. 19:00

Cabaret Medrano, Cirkusz-KA Trió, Sajnosbatár emlékzenekar

Szeptember 7-én három olyan zenekar lép fel a TRIP hajó fedélzetén, amelyeknél fontos a narratíva, a történetmesélés. A Cabaret Medrano a világzenét gyúrja össze a városi folklórral, a több év kihagyás után feltámadt Sajnosbatár saját emlékzenekaraként a kocsmaköltészettel operál, míg a Cirkusz-KA egyéni álom-világzenéjébe úsztatja a hallgatóságot.

Cabaret Medrano
A Cabaret Medrano egy jellegzetesen budapesti zenekar, amely zenéjében és szövegeiben is ötvözi a város sokszínűségét. Az együttes Verebes György vajdasági magyar festő és Kamondy Imre fővárosi költő-színész barátságából született a pesti romkocsmákkal együtt az ezredfordulón. Zenéjükben sok az improvizatív elem, ezért minden koncert egyedi és megismételhetetlen. Szövegeik sok rokonságot mutatnak ismert kelet-európai írók (Hrabal, Mrożek) világával, akik szintén a kisemberek hétköznapjairól mesélnek.

Tagok:
Kamondy Imre: ének, tangóharmonika
Vörös László: zongora
Tamás Áron: klarinét, szaxofon, vokál
Horváth Gábor: basszusgitár
Szert Zsigmond: dob, szájharmonika, vokál
Nagy Balázs Krisztián: gitárok, vokál

www.cabaretmedrano.hu
www.facebook.com/cabaretmedrano

Sajnosbatár Emlékzenekar
A jelen már elmúlt, a jövő még nem jött el, csak az emlékek maradtak. Az eklektikus emlék-rock zenei stílusréteg egyetlen képviselője a galaxisban, a két új taggal felálló Sajnosbatár Emlékzenekar első budapesti visszatérő koncertjén olyan régi és új slágerekre számíthatunk, mint a Fingok egyet vagy a Tömény hungarikum. (Már ha emlékeznek rá, hogyan kell őket eljátszani...)

Tagok:
Szabó Enikő: ének
Ágoston Gábor: dob
Török Gergő: basszusgitár
Könczöl János: gitár, ének

www.facebook.com/sajnosbatarzenekar.sajnosbatar/

Cirkusz-KA
Üveggolyóként összekoccanó emlékek, borbús románcok, színekben oldott álmok és valószínűtlen látomások játékos leltára a Cirkusz-KA zenéje. Szlávics Anna dalszövegeinek impresszionista, szürrealisztikus kulisszái előtt és költői képzeteinek szétdobált kellékei között meseszerű figurák, ábrándos alakok tűnnek fel hol banális, hol pedig tragikomikus jelenetekben. Közben hol virtuóz flamenkót, hol lágy bossa-novát, hol hömpölygő tangót penget gitárján Rock Tamás, a zeneszerző és Szalay Tamás Géza nagybőgős. …a Hold lapos, a porond poros, a bor hol édes, hol keserű. Lengyelország után, Brüsszel, Róma Velence és Szlovénia előtt egy pest-budai naplementében, a TRIP teraszán hallhatók a Cirkusz-KA dalai.

Tagok:
Szlávics Anna: ének, dalok és szövegek
Rock Tamás: gitár, zene
Szalay Tamás Géza: nagybőgő

www.cirkuszka.com
www.facebook.com/CirkuszKA

Kezdések:
19.30: Cirkusz-KA (Ingyenesen a teraszon!)
21.30: Cabaret Medrano
23.15: Sajnosbatár Emlékzenekar

Belépő:
Early bird: 1000 Ft (korlátozott számban augusztus 20-ig!)
Elővétel: 1200 Ft
A rendezvény napján a helyszínen: 1500 Ft

2018. 09. 08. 19:30

Marble Mist / Whiskey Roll / The Pontiac
⭐MARBLE MIST⭐

2017-ben alakult, négytagú indie / surf-rock formáció, változatos dallamokkal és pörgős ritmusokkal.

VENDÉGZENEKAROK:

⭐Whiskey Roll - dirty rock⭐
⭐The Pontiac - pop-blues⭐

KAPUNYITÁS: 19:30

További információk hamarosan.
Facebook:
https://www.facebook.com/marblemistband/
https://www.facebook.com/WhiskeyRoll/
https://www.facebook.com/thepontiacmusic/

2018. 09. 12. 19:00

fake plastic acoustic (Radiohead dalok)
TRIP Terasz

A fake plastic acoustic projekt tagjai 2015 óta játsszák a Radiohead dalokat akusztikus hangszerelésben. Első budapesti fellépésükre Janka és Peti duóban érkeznek, egy szál gitárral csendülnek majd fel az oxfordi banda régebbi és újabb slágerei a TRIP Hajón.
Orosz Péter - gitár, ének, vokálok
Megyesi Janka - ének, vokálok

A belépés ingyenes.

2018. 09. 15. 21:00

Chily Team & MadCity pres.: The Mighty Waves
Ugyan a nyár végetér, de bőven van öröm az ürömben!

A Chily Team újra beköltözik a hajó gyomrába az év hűvösebb, borongósabb időszakára.

Az első állomás szeptember 15-e, amelyen egy egészen új és garantáltan ütős kooperációnak lehettek részesei!

Míg az egyik termet a Chily Team veszi birtokba, a másik terem a MadCity csapat fennhatósága alá kerül. A MadCity-től a méltán híres, rendkívül igényes psy-osabb techno szeletgélés várható.
A Chily Team most pedig egy hiánypótló zenonesque, darkprog esttel készül nektek.

További infók hamarosan!
Facebook:
https://www.facebook.com/chily.team
https://www.facebook.com/MadCity.hun

2018. 09. 28. 20:00

Afro-Latin, 3-termes, salsa/bachata/kizomba buli + TGC koncert

Nyárutó péntek este, Duna-parti rakparty, naplemente Budapesten, koktéllal-szivarral a kézben, simogató muzsikákkal a fülben! IGEN!
Afro-Latin összművészeti party, 3 stílusban, TGC koncerttel, rakparti panorámával, a gyönyörűen kivilágított Országház pompájában, a Trip állóhajón! Csak tánc, semmi úszkálás!

JEGYEK jutányos áron:
-1200,- (elővételben, 2018.09.27-ig)
-1500,- (helyszínen, 21h-ig)
-1800,- (helyszínen, 21h-tól)

STÍLUSOK:
-salsa/timba (250nm): ¿AlgoMás?
-bachata (200nm): Dj Roy
-kizomba/semba/tarraxa (120nm): Dj Eddy

PROGRAM:
-20h: kapunyitás (TRIO terasznyitó)
-21h: Rueda de Casino workshop
-22h: Parti-nyitás
-23h: Élő tánczene (Team Gusto Cubano live '90 @ Színházterem)
-03h: Parti-zárás

A TRIP táncparkettjein felújított, tökéletes állapotú, laminált parketta várja a táncosokat! A bár, alkalomhoz illő italakciókat kínál.

2018. 10. 03. 19:00

Horányi Juli - YOULÏ - akusztikus koncert
TRIP Terasz

Horányi Juli dalszerző-énekesnő 2009-ben, jelmeztervezői diplomájának megszerzése után kezdte zenei pályafutását. 2014-ig több formáció tagjaként alkotott, ezek közül a legkiemelkedőbb és legtermékenyebb a Mius duó volt, amiben Álmos Gergellyel megjelentetett két nagylemezt és egy EP-t is. 2015-ben művésznevet vett fel, és gyerekkori jó barátjával, Bubnó Lőrinccel zenekart alapított. 2017 őszén a Hangfoglaló Program támogatásával elkészíthette első, önálló lemezét, amelynek Fénylő árnyék című dala rögtön bekerült a Deezer Made in Hu legjobb hazai slágereinek válogatásába, az albumot pedig a Petőfi Rádió, a 2017-es évben megjelent, legizgalmasabb magyar lemezei közé sorolta. Horányi Juli eddigi legismertebb dala a Holdutazás, ami megjelenése óta rendszeresen hallható a rádiókban. Zenekarával: Weisz Nándor - dob, Gátos Bálint - basszusgitár, Pál Gábor Mao - billentyű a TRIP Hajón egy különleges, akusztikus koncertre invitálja a közönséget. Saját dalait, melyek elsősorban elektronikus alapú, modern számok, klasszikusabb felfogásban fogja megszólaltatni, kiegészítve műsorát, kedvenc énekesnőinek ismert slágereivel.

 

A TRIP Terasz programjai ingyenesen látogathatók.

 

 

2018. 10. 06. 10:30

"Itt van, megjött Bagaméri, aki a fagylaltját magaméri.'"

És Vele együtt iItt van a nyár, indulhat a vakáció! De mit tehetünk akkor, ha egy jó barátunk beteg és az egész nyári szünetet a szobájában kell töltenie? Hogyan vidítsuk fel s vonjuk be a játékba, hogy ne veszítsük el? Csináljunk neki egy cirkuszt! 

2018. 10. 07. 10:30

 A Dumaszínház gyerekelőadása "rímhányó" Romhányi József fergeteges dalaival megidézi a felejthetetlen mesesorozatot.

2018. 10. 07. 14:30

Bimbi pont olyan mint a többi kislány, mégis amikor elalszik csodálatos dolgok történnek vele.

2018. 10. 13. 10:30

Carlo Collodi műve alapján írta Pille Tamás

2018. 10. 20. 10:30

Micimackó, ahogy még sosem láttad: mesemusical formájában kel életre A. A. Milne klasszikusa.

2018. 10. 22. 14:30

 A 80-as évek népszerű televíziós mesesorozatának színpadi változata. 

2018. 10. 23. 14:30

Jóska, Tercsi, Fercsi, Kata, Klára és valahány név a naptárba: Tárul Miki mókatára.
A Zsebtévé szereplőivel most egy múltidéző, retró előadás keretein belül újra találkozhatnak a színház nézői.