2018. 01. 20. 10:30

 A 80-as évek népszerű televíziós mesesorozatának színpadi változata. 

2018. 01. 26. 20:00

A Noémo egy 100%-ban természetes összetevőkből álló levendula-pop formáció. Érdekel, hogy mit takar ez a fogalom? Emberséges, természetesen megszólaló, őszinte, dimenziókat átívelő, magyar nyelvű dalokat. Művelői hamarosan beszivárognak a közélet legbelsőbb bugyraiba, még több ember fülében raktározódnak el, hiszen bejutottak A Dal 2018 legjobb 30-as mezőnyébe. 


Takács Noémi - ének, gitár
Szabó Dániel Ferenc - dob
Ifj. Tóth István - gitár
Szeifert "Jason" Bálint- basszusgitár

 

Barkóczi Noémi:
Barkóczi Noémi dalszerző-énekes 2016-ban jelentette meg első önálló nagylemezét. Akusztikus gitár, finom hangvétel, saját világ.

Jegyárak:
Elővételes: 1000 ft 
Helyszíni: 1200 ft 

2018. 01. 27. 10:30

Micimackó, ahogy még sosem láttad: mesemusical formájában kel életre A. A. Milne klasszikusa.

2018. 01. 27. 20:00

 Az ék második lemezét adta ki tavaly ‘Whatever It Takes’ címmel, az új dalok olyanok, akár egy utazás. Hangos, halk, gyors, lassú, szép, durva, mindegy is, az ék egy izgalmas, új szín a magyar rockzenei palettán. Tagok: Lee Olivér, Oláh Bence Attila, Kecskeméti Csaba, Balasi Ádám

 

A Tündérvese zenéjében számtalan hatás érvényesül, az alternatív rocktól a metálig. Dalaikban egyesítik a keleties-latinos dallamvilágot a stoner-grunge hangulattal. Számtalan klubfellépés, fesztiválkoncert és két EP után, 2017 szeptember 14-én jelent meg az első nagylemezük, amit Nóniusz Gáborral készítettek. Tagok: Szeiler Bálint, Szombath Máté, Füredi Máté, Bártfai Gábor

 

A Baron Mantis modern rockzenéje rendkívül dinamikus, lényegre törő és sallangmentes. Angol szövegeik jelent, jövőt és múltat átívelő kalandra csábítanak. A zenekar hihetetlen energiával köti le az újdonságra kiéhezett nagyérdemű tudatát, hogy szeretetpetéit vaskos riffekbe és kíméletlenül zakatoló ritmusokba ágyazva keltse ki.


Jegyár: 
1000 forint 

2018. 01. 28. 10:30

 A Dumaszínház gyerekelőadása "rímhányó" Romhányi József fergeteges dalaival megidézi a felejthetetlen mesesorozatot.

2018. 02. 02. 21:00

Woodstock tribute bandák a TRIP Hajón, a február első péntekén!
Fellépők: Stoned, Lead Zeppelin, Message to Hendrix 

 

STONED

Magyarország egyetlen Rolling Stones tribute zenekara immár 15 éve tiszteleg a Világ Legnagyobb Rock’n’Roll Zenekara, a Rolling Stones előtt.

A Stoned célja a Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű ,visszaadása, mind zeneileg, mind színpadi megjelenésben. A Stoned repertoárján a nagy slágerek mellett ritkaságok is szerepelnek, valamint teljes, koncepcionális show-k (egy-egy emlékezetes koncert, tematikus, vagy akár egy album köré épülő koncert) színpadra állítása is lehetséges.

A zenekar tagjai nemcsak elkötelezett Rolling Stones fanatikusok, hanem a hazai blues és rock színtér ismert alakjai is.

A Stoned ezen az estén a Rolling Stones 1969-es kultikus és tragikus  "saját Woodstock", az Altamont koncert műsorát játssza.

 

LEAD ZEPPELIN

2004-ben, Jimmy Page 60. születésnapja alkalmából megrendezett koncerten alakult a zenekar. Kezdetben több taggal, vendégzenészekkel lépett fel az együttes, majd kialakult a négyfős felállás, amely az eltelt évek alatt zeneileg nagyon kifinomulttá vált. A Lead Zeppelin koncertek rendkívül jól, már már teljesen élethűen felídézik az eredeti Zepp hangzást.

 

MESSAGE TO HENDRIX

A 2008-ban alakult Message To Hendrix névre hallgató power trio Jimi Hendrix korszakalkotó munkásságát varázsolja a szemünk elé. Az autentikus élmény mellett a srácok egyéniségüket is megcsillantva hozzák létre az improvizációkkal tarkított ütős produkciót. A magyar közönség által jól ismert banda erőteljes és szórakoztató előadásmódjával széles rajongótáborra tett szert. Az ország legjobb klubjai és legismertebb fesztiváljai egyaránt büszkélkedhetnek a zenekar visszatérő koncertjeivel. Aki látta és hallotta Petendi Tamás gitárjátékát az tudhatja, hogy rock-blues stílusban mire számíthat. Bűdi Szilárd erőteljes basszusozása és egyéni énekhangja valamint Kottler Ákos kőkemény dobolása már csak hab a tortán. A trió hangzásvilága az első közösen zenélt percekben kialakult már: feszes tempók, harapós gitár-riffek és magas fokon izzó energia az első daltól az utolsóig, mindez átitatva Jimi Hendrix szellemével.

 

Jegyárak:
Elővételes: 1500 Ft
A koncert napján: 2000 Ft 

2018. 02. 03. 10:30

Bimbi pont olyan mint a többi kislány, mégis amikor elalszik csodálatos dolgok történnek vele.

2018. 02. 16. 20:00

Dirty Koala:

Pop-pofonok és rock-gyomrosok, szevasztok! Itt a Dirty Koala, ami egy pszichoprogresszív alterrock zenekar. Világslágerek, ahogyan mi szeretjük. A White Stripes-tól a Nirvana-n át Gagáig, Cash-től a Radiohead-en keresztül a Velvet Undergroundig. Lesz minden, ami belefér, de közben persze nem felejtjük el lezenélni a hajatokat sem!

 

A zenekar tagjai:
Gasteiger Nóri - ének
Orosz Peti - gitár, vokál
Bóna Peti - gitár, vokál
Faragó Tomi - basszusgitár
Turchányi Bálint - dobok

 

Kodachrome

Valamikor a kilencvenes években két srác Magyarország két különböző pontján, elsősorban szüleik remek zenei ízlésének köszönhetően nem csak az éppen aktuális irányzatok zenéit, hanem Simon and Garfunkel dalokat hallgatott a vasárnapi ebédhez, elalváshoz és a kocsiban is, nyúlósra nyúzva a kamuborítós, csempészett válogatás-kazikat. Így lett a Kodachrome, ami egy akusztikus, Simon and Garfunkel cover duó, ahol a jól ismert dalok, mint a 'Sound of silence', a 'Mrs. Robinson' vagy a 'Scarborough fair' Jobbágy Bence és Méhes Adrián előadásában szólalnak meg, közelebb hozva az örökérvényű Paul Simon slágereket a ma emberéhez.


https://www.youtube.com/watch?v=JqrmvmJxZ18
https://www.youtube.com/watch?v=xvtbpHlvw-I

 

Facebook: 

https://www.facebook.com/dirtykoala/

https://www.facebook.com/Kodachromest/

 

kapunyitás: 20:00 

koncertkezdés: 21:00

 

jegyárak:

elővételes: 500 Ft

helyszíni: 800 Ft

2018. 02. 17. 21:00

 

Idén 20 éve, 1998 februárjában jelent meg a Pearl Jam 5. stúdióalbuma, a Yield, többek kozött olyan dalokkal, mint a Whislist, a Brain of J, vagy a Given to Fly. A Pear Jam Magyarország, de talán a régió legenergikusabb és leghitelesebb Pearl Jam cover formációja ezzel a koncerttel tiszteleg az ikonikus Seattle-i rockbanda munkássága előtt. A koncerten elhangzanak a klasszikus Pearl Jam dalok, valamint a Yield album teljes anyaga. 

 

A Pear Jam tagjai:

Dombó Szabolcs - dobok
Kövi Lóránt - ének
Siklósi Richárd – basszusgitár
Stumpf András - gitár
Töller Gábor - gitár 

#ScreamHelloBudapest


kapunyitás: 21:00

koncert: 22:00 

 

Jegyár:

Early bird: 1000 Ft (január 14-ig)

Elővételes: 1300 Ft (január 15-től február 16-ig)

Helyszíni: 1500 Ft (a koncert napján)

2018. 02. 18. 14:30

Kíváncsiak vagytok, hogy lehet a farkast legyőzni? Gyertek el a Dumaszínház gyerekelőadására és megtudjátok!

2018. 02. 21. 15:00

Progresszív. Stílusos. Kortárs. 
A Közép-Európa Táncszínház táncismereti előadása.

2018. 02. 23. 20:00

 

 A Wedding Boys & Flóra egy esküvői zenekar. Amelyik esküvőn ők játszanak, ott nem a vonatozás a csúcspontja az estének, ott az agyonjátszott petróleumlámpák helyett minőségi rokik szólnak, a legfrissebb dal nem a labamba, és nem kell a lassú számokat végigvárni két pörgős diszkósláger között. Mi többet táncoltunk Black Eyed Peasre, mint az LGT-re, ezért úgy gondoljuk, hogy akik hozzánk hasonlóan a húszas éveik végén, a harmincas éveik elején járnak, szintén ilyen bulikba keveredtek szombatonként. Ezt a hangulatot adja vissza a koncert is, ahol a zenekar a legjobb válogatását játssza el repertoárjából. A Wedding Boys & Flóra tehát igazi zenei kuriózum. Elvis Presley, The Beatles, Black Eyed Peas és David Guetta; stílusok sokasága, mégis tökéletes egység.

 

A zenekar tagjai:

Kiss Flóra - ének
Csorba Lóránt - ének, basszusgitár
Dobozy Ágoston - billentyű
Fülöp Bence - gitár
Fábián Tibor - dob

Kapunyitás: 20:00 óra
Koncertkezdés: 21:00 óra

Jegyárak:
Elővételes: 1200 Ft
Helyszíni: 1600 Ft

 

2018. 03. 02. 21:00

Bujdosó János triójának eltéveszthetetlenül egyedi, számtalan forrásból táplálkozó különleges zenéje sajátos recept szerint készül: az alapvetően akusztikus muzsikát finoman adagolt effektek színezik, gyakran bukkannak föl filmzenés ízek, a hangzást pedig olykor akár a New York-i avantgárd zenei törekvések (John Zorn, Marc Ribot) karcosságával is rokoníthatjuk. Álomszerű rumba, közel-keleti révület, mediterrán mámor, bőkezűen mért pszichedelia, improvizatív kalandozások - mindezek összessége markáns és utánozhatatlan megszólalást eredményez, egy teljesen új színt a (világ)zenei palettán, amely leginkább talán „bizánci szörf dzsesszként” írható le.

Gold for Leslie című bemutatkozó lemezüket „ellenállhatatlanul vonzó albumként” üdvözölte a kritika. A színházi és filmzenéket is jegyző Bujdosó János „szangvinikus, szabályokat ritkán követő, ösztönből fakadó, alapvetően lírai gitárjátéka” és a lemez dalai nemcsak a hazai zenei-éjszakai élet jellegzetes és rangos helyszínein hallhatók a budai A38-tól a pécsi Zsolnay Negyedig, hanem időközben már Franciaországban és Csehországban is megszólaltak.

A 2011 telén alakult, a közelmúltban átalakult trió új műsora most hallható először Budapesten.

Bujdosó János (gitár), Szerető Dániel (bőgő), Klausz Ádám (ütőhangszerek).

 

MESZECSINKA DUÓ

A Meszecsinka egyike a 12 legjobb magyar világzenei együttesnek a Dal+Szerző magazin külön WOMEX száma szerint. Bejárta Európát, játszott USÁ-ban és Kanadában, klipet forgatott a Vörös téren és road movie-t a Balkánon. Meszecsinka harmadik albuma 2016-ban jelent meg és kiemelten pozitív kritikát kapott. A HVG „zseniálisnak” nevezte, a Magyar Narancs pedig „talán az év világzenei albumának”. A Meszecsinka Duóban a zenekar alapítói Oláh Annamari (ének, cajon, fuvola) és Biljarszki Emil (zongora, gitár) egyszerűbb, intimebb formában mutatják be dalaikat.