Vajon mennyire van hideg az űrben? “Tudom anya, sapka, sál, szkafander” - Kedves mágikus űrlédik és gavallér űrlordok, túrjatok elő mindent a szekrény mélyéről.


október 29-én egy estére elhagyjuk ezt a lassan élhetetlenné váló bolygót, és ha az univerzum is úgy akarja, idén utoljára megörvendeztetünk benneteket egy földönkívüli hupákolással a fővárosban!
▼▼▼▼
JEGYEK HAMAROSAN
Elővételben: 1.500 Ft
A koncert napján és a helyszínen: 2.000 Ft
▲▲▲▲
Nunki Bay Starship
Pop - funk - soul tengely körül keringő pszichedelikus felhangok, elektronikával tűzdelt hangszerelés, némi jazzel és hip-hoppal fűszerezve. A magukat multidimensional brain- pop jelzővel meghatározó kvartett 2017 tavaszán debütált élőben.
2018 októberében elkészült az első videóklip a Fallin’ Free című dalhoz, mely előfutára volt az egy hónappal később megjelenő Magnetic Resonance Imagination címen bemutatkozó kislemeznek. Az EP koronája a stop motion technikával készült videóklip, a
magányos űrhajós történetét elmesélő MRI. Alig fél évvel később, 2019 tavaszán mindezt követte az első nagylemez, a Sigma Sagittarii.
Az LP anyagával már több különböző színpadon megajándékozták a közönséget, és mindenhol szerető fülekre találtak. Így jutottak el az Akvárium Klubba Antonia Vai előzenekaraként, de játszottak a 30Y és az Anomalie Live Band előtt is, és 2019-ben olyan
kis – és nagyfesztiválon is bemutatták a lemezüket, mint a Művészetek Völgye, Campus, Fezen, Kolorádó vagy UbikEklektik.
HERSELF
Az elektronikus színezetű indie popot játszó HERSELF első, névadó EP-je 2019 decemberben jelent meg, amelynek négy dalához gyönyörű animációs videók is készültek. Stílusukat ’underground pop’-nak tartják, amelyben ötvözik az elektronikus és a klasszikus zenei elemeket.
A tavalyi nyarat egy saját szervezésű teraszkoncerttel zárták, majd meghívást kaptak az ibisMusic nemzetközi koncertsorozat budapesti eseményére. 2020 tavaszán a Müller Péter Sziámi AndFriends előzenekaraként indultak volna országos turnéra, de a koronavírus járvány miatt ezek a koncertek kivétel nélkül elmaradtak. A pandémiás időszak alatt felkérést kaptak a TRIP Első Magyar Karantén-Színháztól a szájmaszk design-versenyükhöz készült videó zenéjének elkészítésére. Júniusban megnyerték a Petőfi Rádió ’Saját zenéd’ versenyét, így ’Semmisem’ című daluk a ’Dalra Magyar Extra’ műsorban premierezett.
Ars poeticájuk szerint, ha egy vállalatot személyként kezelhetünk, akkor egy zenekart nem is kezelhetünk másképp, hiszen stílusa, szokásai, saját személyisége és céljai vannak. A HERSELF is ilyen: figyel, alkot és reméli, hogy a tevékenységével barátokra és közösségre talál.

A TRIP célja, hogy folytatni tudja az színházi előadások, koncertek és táncelőadások streamelését, az ebben közreműködő partnereinknek nagyon köszönjük a támogatást!

A TRIP célja, hogy folytatni tudja az színházi előadások, koncertek és táncelőadások streamelését, az ebben közreműködő partnereinknek nagyon köszönjük a támogatást!