Az első szájmaszk-design verseny


A beérkezett pályaművek közül neves képzőművészekből és kurátorokból álló zsűri választja ki a legjobbakat, akik megjelenhetnek a Herself zenekar új klipjében.


A koronavírus járvány új szokásokat hozott mindannyiunk életébe. Az utcákon, köztereken, boltokban egyre többen viselünk különböző típusú szájmaszkokat, hogy ezzel is védjük magunkat és egymást a vírussal szemben. A kialakult helyzet senki számára sem egyszerű, számtalan nehézséggel találkozunk, azonban az Első Magyar Karantén-Színház alapítói úgy gondolják, hogy most aztán különösen fontos, hogy ne veszítsük el a humorunkat.

Bárki jelentkezhet a versenyre két fekvő formátumú, félalakos, jó felbontású és minőségű fotó beküldésével április 18-ig – egy maszk nélküli és egy maszkos portréval. A fotók elküldésével a pályázók engedélyt adnak a felvételeik nyilvános felhasználására. A kiválasztott maszkok a Herself zenekar a koronavírus-járvány okozta rendkívüli élethelyzetre reflektáló, természetesen a zenekartagok otthonában rögzített új dalához készülő klipjében szerepelnek majd. A beérkezett pályaművek közül neves képzőművészekből és kurátorokból álló zsűri választja ki azokat, amik a klipben is láthatóak lesznek. A klip animációját Hajdú Levente készíti.

A pályázati anyagokat a kiírók a TRIP Facebook-oldalára várják Facebook-üzenetben.

További részletek az Első Magyar Karantén-Színházat létrehozó TRIP oldalán és Facebook-oldalán találhatóak.

/Olvass tovább: https://bdpst24.hu/2020/04/01/az-elso-szajmaszk-design-verseny/?fbclid=IwAR3k5bq0Y-U20KWO6SmevlOP2IhBcu0EsQawTSZ1e_HXHQgDFpoQtO5G05o

 

Szabályzat: Facebook Verseny – 2020.04.01 

 1. Aversenyés a szervező 

Jelen szabályzat a Angolnyelvű Színház Közhasznú Alapítvány (Cg.: 00 19 651628 
, adószám: 19651628241) 1024 Keleti Károly utca 13/A. szám alatti alapítvány (továbbiakban: Szervező) által kezelt, karbantartott https://www.facebook.com/tripbudapest Facebook oldalán futó üzenőfali Versenyre vonatkozik, (a továbbiakban: Verseny), az alábbi feltételekkel. 

 1. AVersenyidőtartama, menete 

A Verseny időtartama: 2020.04.01  2020.04.18. 24.00  

Ahhoz, hogy egy Versenyző részt vegyen a verseny TRIP Facebook oldalára kikerülő felhívás szerint kell eljárnia  

ELSŐ SZÁJMASZK DESIGN-VERSENY 

Ez valóban nem egy áprilisi tréfa, az Első Magyar Karantén-Színház szájmaszk design-versenyt hirdet. Most bárki megmutathatja, hogy a Bárányok hallgatnak, a Maszk, vagy a V, mint vérbosszú című filmek legendás maszkjain túl egy, a koronavírus diktálta élethelyzetben használt arcmaszkból is mennyi minden kihozható. A beérkezett pályaművek közül neves képzőművészekből és kurátorokból álló zsűri választja ki a legjobbakat, akik megjelenhetnek a Herself zenekar új klipjében. 
A koronavírus járvány új szokásokat hozott mindannyiunk életébe. Az utcákon, köztereken, boltokban egyre többen viselünk különböző típusú szájmaszkokat, hogy ezzel is védjük magunkat és egymást a vírussal szemben. A kialakult helyzet senki számára sem egyszerű, számtalan nehézséggel találkozunk, azonban az Első Magyar Karantén-Színház alapítói úgy gondolják, hogy most aztán különösen fontos, hogy ne veszítsük el a humorunkat. 
Bárki jelentkezhet a versenyre két fekvő formátumú, félalakos, jó felbontású és minőségű fotó beküldésével április 18-ig – egy maszk nélküli és egy maszkos portréval. A fotók elküldésével a pályázók engedélyt adnak a felvételeik nyilvános felhasználására. A kiválasztott maszkok a Herself zenekar a koronavírus-járvány okozta rendkívüli élethelyzetre reflektáló, természetesen a zenekartagok otthonában rögzített új dalához készülő klipjében szerepelnek majd. A beérkezett pályaművek közül neves képzőművészekből és kurátorokból álló zsűri választja ki azokat, amik a klipben is láthatóak lesznek. A klip animációját Hajdú Levente készíti.  
A pályázati anyagokat a kiírók a TRIP Facebook-oldalára várják Facebook-üzenetben. 

 

A verseny végén a beküldőtt páylamunkák legjobbjai szerepenlen a videoklipben. 

 1. Kik vehetnek részt aVersenyben?
  • Aki a TRIP Facebook oldalára kikerülő felhívás szerint jár el és magyarországi tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Versenyző). 
  • A Versenyző a Versenyben való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Szabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. 
  • Amennyiben a Versenyző jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Versenyben nem jogosult részt venni, illetve a Versenyben automatikusan kizárásra kerül. 
  • A Versenyző lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Szabályzat szerint történik. Amennyiben a Szabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni. 
 2. A legjobb pályamunkák
 • A kiválasztott maszkok aHerself zenekar a koronavírus-járvány okozta rendkívüli élethelyzetre reflektáló, természetesen a zenekartagok otthonában rögzített új dalához készülő klipjében szerepelnek majd. A beérkezett pályaművek közül neves képzőművészekből és kurátorokból álló zsűri választja ki azokat, amik a klipben is láthatóak lesznek. A klip animációját Hajdú Levente készíti.  
   
 1. Adatkezelés és adatvédelem

8.1 Tájékoztatás 

A versenyben való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes.  A megadott adatokat a Szervező az adatfeldolgozón kívül harmadik fél részére kizárólag saját céljaira végzett adatgyűjtés esetén továbbíthatja. 

A Szervező kérésre részletes tájékoztatást ad az érintettnek az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről. 

Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni, továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni. 

Amennyiben az adatkezelési feltételek megváltoznak, a Szervező tájékoztatja a Versenyzőket a módosításokról. 

Adatvédelemmel kapcsolatos panaszával a Versenyző a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) vagy az illetékes bírósághoz fordulhat. 

A személyes adatokat a Szervező kizárólag a Versenyzőkkel történő kommunikációra és a jogszabály által előírt kötelezettségei teljesítésére, valamint adatgyűjtésre használja. 
Az adatkezelési cél megszűnésével, de legkésőbb a Versenyt követő 30 nappal az adatok törlésre kerülnek. 

 1. Kizárás

Felhívjuk a versenyzők figyelmét, hogy a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen negatív cselekmény észlelése esetén kizárja a Versenyzőt a Versenyből. 

 1. Vegyes rendelkezések

A verseny szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a verseny szervezője fenntartja magának. 
A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a verseny időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra. 
Ezt a verseny a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. 
This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook. Ennek a promóciónak nem szponzora, támogatója vagy adatkezelője a Facebook.