Duda Éva Társulat: Prizma // TáncKedd VOL.7.

2020. november 24. 20:00
Trip hajó

A jellegéből fakadóan is izgalmas, kísérletezésre is kiváló térben PRIZMA címmel november végén készül csapatunk új bemutatóra. A több kisebb egységből álló műben elsősorban szólók, duettek és triók lesznek láthatóak.


Több éve tartó együttműködésünk folytatódik 2020-ban a Trip hajón. A Parlamenttel szemben, a Dunán horgonyzó exkluzív előadói helyszín különleges terep különféle rendezvények, happeningek, megmozdulások, ünnepi programok, performanszok és kisebb létszámú táncelőadások bemutatására. Ez az a helyszín, ahol a Tánc Világnapja alkalmából és a Színházak éjszakáján is fellépünk, valamint a 2019/2020-as évadban útjára indított Tánckedd elnevezésű programsorozatukban részt veszünk.

A jellegéből fakadóan is izgalmas, kísérletezésre is kiváló térben PRIZMA címmel november végén készül csapatunk új bemutatóra. A több kisebb egységből álló műben elsősorban szólók, duettek és triók lesznek láthatóak lendületes, fiatal táncművészek előadásában a járvány alatt készült 1PERCESEK online szóló sorozatunk folytatásából és továbbgondolásából.

A produkció felépítése a pontos koreográfiak mellett szabad játékot, improvizációs terepet is hagy az előadók számára, hogy aktuális társadalmi és kulturális témákra való reflektálásra is lehetőséget adjon.

Fotó: Dusa Gábor