G Ras & The Planeteerz | Lemezbemutató/Album Release live stream


ENGLISH BELOW

Április 22-én a Föld Napján jelenik meg az örök lázadó reggae énekes G Ras ’Rebel For Life’ című nagylemeze. Lejjebb rövid leírást is találtok az anyagról.

A TRIP hajón május 1. pénteken a teljes G Ras & The Planeteerz zenekarral mutatják be az albumot élőben, persze live streamelve egy spéci TRIP-féle karantén koncert keretében.

--------------------------------------------------------------
A lemeznek eléggé magától értetődően a tágabb értelemben vett (életreszóló) életért lázadás, a szeretet és tudatosság jelenkori forradalma a témája zöld mozgalomtól a vegánságon át a testi-lelki felszabadulásig, a totális összeomlás után/helyett az emberiség új korszakát elhozó, valódi igazságosságon, fenntarthatóságon, együttérzésen, összefogáson alapuló radikális rendszerszintű társadalmi-politikai-gazdasági paradigmaváltásig.
Vagyis nem is lehetne időszerűbb most, hogy a korona-járvány révén van egy nagy megtorpanás, leállás, tisztulás, számvetés, jelentős változtatásra hajlandóság, ami egyébként így az emberiség nagy lehetősége, utolsó esély, mentőöv is lehet, ha élünk vele.

A felvételek nagy része, és a teljes keverés és master a Little Zion Studio-ban készült Vas Misi 'Don Miguel' vezényletével, G Ras zenekara, a The Planeteerz tagjaival.
Rajtuk kívül szerepel jópár más kiváló együttműködő előadó és producer is az albumon, pl az itthon is jól ismert Dub Fx, vagy a jamaikai Selah és Ras-I.

Több infót, érdekességet, videókat, az albumról részleteket osztunk majd meg itt is folyamatosan a koncertig.
#RebelForLife #LázadjAzÉletért #CselekedjMost

’Rebel For Life’ the brand new full album of internationally active reggae singer/activist/rebel G Ras is comin on 22 April, Earth Day.

With the full band G Ras & The Planeteerz they ’re gonna present the record with a special album release live stream show on 1 May, Friday at TRIP.