Első Magyar Karantén-színház // GEO koncert


Táncdalok baritonkürtre.


A GEO nem akarja megváltani a világot, nem költ rockhimnuszt, nem ír zenét begubózós novemberi estékre. A GEO balkáni elemekkel tűzdelt modern táncot lejt, és egyetlen célja, hogy letáncold a lábad és kiüvöltsd a torkod. Akár egy belvárosi pincehelységben, akár a harmadik emeleti garzonlakásod erkélyén.

// Így tudod támogatni a TRIP-et a JEGYx1 adomány gyűjtésére kifejlesztett funkciójával: az események jegyvásárlási felületén tedd a 100 forintos jegyet a Kosaradba, kattints a Vásárlás gombra, majd a megjelenő Összesítő oldalon írj be egy tetszőleges összeget az Adomány hozzáadása mezőbe, majd érvényesítsd. Az így megadott adomány hozzáadódik a végösszeghez.

Fotók: Varga Orsi

GEO koncert

Táncdalok baritonkürtre. A GEO nem akarja megváltani a világot, nem költ rockhimnuszt, nem ír zenét begubózós novemberi estékre. A GEO balkáni elemekkel tűzdelt modern táncot lejt, és egyetlen célja, hogy letáncold a lábad és kiüvöltsd a torkod. Akár egy belvárosi pincehelységben, akár a harmadik emeleti garzonlakásod erkélyén. Jegyek: https://jegyx1.hu/eloadas/471/karanten-szinhaz-vii

Közzétette: TRIP – 2020. április 18., szombat