Első Magyar Karantén-színház // Vahúr csodát lát - koncertA VAHÚR csodát lát mindenki utolsó mentsvára. Infantilis, néha kicsit kínos és egészségesen dekadens. A VAHÚR csodát lát nem pózol férfi dívaként. Titkos szerelmeid ők, akik nem válaszolnak a szerelmes leveledre. A VAHÚR csodát lát terápiás zenekar: testi-lelki egyensúly, ha akarod, ha nem. Mindezért szeresd őket, mint tenmagadat, és a haza fényre derül. EZ NEM VICC!

A zenekar új kislemezét itt hallgathatod meg:
https://www.youtube.com/watch?v=42ZNoYPVxOs&list=PLDi3VZt0fp7tP2B8t61P11OZd9RCtW6vF&index=1
---------------------------------------------
ENG:
VAHUR is everyone's last resort. Infantile, sometimes a bit embarrassing and healthily decadent. VAHUR does not pose as a male diva. They are your secret Loves who do not respond your billet-doux. VAHUR is a therapeutic band: physical-mental balance whether you want or not. For all this love them as you love Yourself and your life will shine. THIS IS NOT A JOKE!

Listen to the band's new EP here:
https://www.youtube.com/watch?v=42ZNoYPVxOs&list=PLDi3VZt0fp7tP2B8t61P11OZd9RCtW6vF&index=1

VAHÚR csodát lát koncert

A VAHÚR csodát lát mindenki utolsó mentsvára. Infantilis, néha kicsit kínos és egészségesen dekadens. A VAHÚR csodát lát nem pózol férfi dívaként. Titkos szerelmeid ők, akik nem válaszolnak a szerelmes leveledre. A VAHÚR csodát lát terápiás zenekar: testi-lelki egyensúly, ha akarod, ha nem. Mindezért szeresd őket, mint tenmagadat, és a haza fényre derül. EZ NEM VICC! jegyek: https://jegyx1.hu/eloadas/472/karanten-szinhaz-vahur

Közzétette: TRIP – 2020. április 17., péntek