Grand Club, Twentees, Kései Kitérő


Három fiatal és tehetséges pop-rock formáció a TRIP hajón.


Szinopszis

Grand Club:
A Grand Club 2016-ban alakult egy egyetemi baráti társaságból. Műfajilag a magyaralter/beat/grunge tengelyen mozog a banda, lírai hangvételű magyar szövegekkel. A kezdeti kisebb fellépések után a zenekar megfordult Budapest főbb helyein is: Bem Mozi, Mika Tivadar Mulató, Müszi, Szimpla, Kuplung, Dürer Kert, Akvárium, valamint kisebb fesztiválokon is bemutatkozhattak már a srácok, mint az Alterába Fesztivál (Körmend), TIFESZT (Törökbálint), vagy a Rongyoló Fesztivál (Békéscsaba). Szakmai téren az Öröm a zene balatonboglári fordulóján kapott különdíjjal, valamint a B32 Galéria tehetségkutatóján kapott különdíjjal büszkélkedhet a zenekar. Első kislemezük "Farkas, vagy bárány" címmel jelent meg idén tavasszal

twentees:
A Twentees tagjai az MTV-korszak gyermekei – délutánonként ott ültek suli után a TV előtt, amikor a 2000-es évek elején új hősöket avatott az amerikai mainstream. Amikor évekkel később találkoztak és zenélni kezdtek, ez volt számukra a közös nevező: popos, fülbemászó gitárzenéjükben a magyar szövegeket egyedülálló módon ötvözik az angolszász zenei hatásokkal. Dalaikban egyaránt megjelenik a popzene és a garázsbandák hatása is, szövegeik elsősorban generációs problémákról szólnak, ezt hangsúlyozza legutóbbi kislemezük, az Y-sztorik is. A több szakmai díjat is magáénak tudó zenekar jelenlegi harmadik lemezanyagán dolgozik, annak megjelenéséig most utoljára lépnek fel a fővárosban.

Kései Kitérő: 
A Kései Kitérő alternatív rockzenekar 2016 tavaszán alakult Egerben. Fél évvel később megjelent az első, "Skizoprém" című kislemezük, 
2017 októberében debütált a srácok első nagylemeze, "Őszintén szólva" címmel. Az új albumot egy 14 koncertből álló turné keretén belül mutatták be az ország különböző klubjaiban.
2018 júniusában az Egri Ifjúsági Zenei Program támogatásával elkészült a zenekar első videóklipje, a "Rétes".
Zenéjükben felfedezhetők punk, a blues, metal jegyek, az egyedülálló, elgondolkodtató alternatív dalszövegek pedig igazán egyedivé teszik a dalokat. 

Jegyárak:
elővétel: 1000 Ft
helyszín: 1500 Ft