Ingmar Bergman - Jelenetek egy házasságból című filmje alapján írták a szereplők.


A szereplők Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című drámája nyomán rögtönzött jeleneteket adnak elő, melyeket egy kamera rögzít. Pillanatképek Johan és Marianne mindennapjairól. Küzdelem egymással, önmagukkal, a magánnyal és a bezártsággal. Mit kezd két ember egymással a világjárvány idejèn összezárva. 
A sorozat olyan kérdésekre is választ keres: Vajon sikerül e újra meglátnunk, és megszeretnünk egymást a nehéz időkben? Hogyan tudunk segíteni magunkon és másokon? Mit jelent tartozni valakihez? Hol van az otthonunk? És ki mellett? Mit jelent az összefogás, a szolidaritás?

Szereplők:
- Marianne: Láng Annamária
- Johan: Simon Zoltán
- Paula: Tenki Dalma
- Henrik: Rába Roland
És még sokan mások a későbbiekben.

Konzultáns: Divinyi Réka
Operatőr: Németh Kornél
Rendező: Magács László
Külön köszönet Hárs Annának, Bálint Andrásnak, és Sáfár Zoltánnak a segítségéért. 

// Így tudod támogatni a TRIP-et a JEGYx1 adomány gyűjtésére kifejlesztett funkciójával: az események jegyvásárlási felületén tedd a 100 forintos jegyet a Kosaradba, kattints a Vásárlás gombra, majd a megjelenő Összesítő oldalon írj be egy tetszőleges összeget az Adomány hozzáadása mezőbe, majd érvényesítsd. Az így megadott adomány hozzáadódik a végösszeghez.

Jelenetek egy háztartásból - 1. rész

A szereplők Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című drámája inspirációjából rögtönzött jeleneteket adnak elő, melyeket egy kamera rögzít. Pillanatképek Johan és Marianne mindennapjairól. Küzdelem egymással, önmagukkal, a magánnyal és a bezártsággal. Mit kezd két ember egymással a világjárvány idejèn összezárva. Vajon sikerül e újra meglátnunk, és megszeretnünk egymást a nehéz időkben? Hogyan tudunk segíteni magunkon és másokon? Mit jelent tartozni valakihez? Hol van az otthonunk? És ki mellett? Mit jelent az összefogás, a szolidaritás? Támogató jegyek az alábbi linken érhetőek el: https://trip.jegyx1.hu/eloadas/465/karanten-szinhaz-iii

Közzétette: TRIP – 2020. március 24., kedd
Jelenetek egy háztartásból - 2. rész

Szereplők: Láng Annamária, Rába Roland, Simon Zoltán Az előadás az alábbi linken támogatható: https://jegyx1.hu/eloadas/465/karanten-szinhaz-iii

Közzétette: TRIP – 2020. március 31., kedd
Jelenetek egy háztartásból - 3. rész

❗️ENGLISH BELOW Szereplők: Láng Annamária, Rába Roland, Simon Zoltán, Georgita-Tenki Dalma Az előadás az alábbi linken támogatható: https://jegyx1.hu/…/karanten-szinhaz-iii With English subtitle. Performers: Annamária Láng, Roland Rába, Zoltán Simon, Dalma Georgita-Tenki You can support the performance by purchasing a ticket in the link below. https://jegyx1.hu/…/karanten-szinhaz-iii On Tursday the episode will be available with english subtitles.

Közzétette: TRIP – 2020. április 7., kedd