Fabacsovics Lili és Józsa Tamás új előadása, a Hogyan írjunk happy endet? tizenhárom képben mutatja be egy félresikerült ismerkedés történetét és betekintést enged a mai huszonévesek világába. 


Mi lehet egyetlen este hozadéka? Olykor egy egészen új élet, olykor csak a gyötrelmes másnap. Fabacsovics Lili drámája keserű humorral fűszerezett, szereplői talányosak, életük csupa titok és hazugság, miközben mindannyian a boldogságot keresik. Józsa Tamás különleges világú, fülbemászó zenéjén keresztül a szereplők egy pillanatra megnyílnak, aztán tovább sodródnak az eseményekkel, elbeszélnek egymás mellett, makacsul ragaszkodva sajátos meggyőződéseikhez. Mégis, hogy lesz ebből happy end? A produkció a TRIP és a Hogyan írjunk...csapatának ősbemutatója.
Színészek: Baki Dániel, Georgita-Tenki Dalma, Jenővári Miklós, Martinkovics Máté, Messaoudi Emina
Közreműködik a Variart Ensemble (Németh Gábor-hegedű, Kalocsai Eszter-brácsa, Agárdi Eszter-cselló, Orbán-Katona Ágnes Ariadné-fuvola, Sándor Balázs-klarinét, Simonics Viktória-fagott)
Vezényel: Gulyás Gergely
Dramaturg: Balázs Júlia
Zene: Józsa Tamás
Írta és rendezte: Fabacsovics Lili
A TRIP és a Hogyan írjunk… csapatának bemutatója, mely a Nemzeti Kulturális Alap és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósult meg.