Mad Robots (Lemezbemutató) ■ Dystopia

2020. szeptember 04. 20:00
Trip hajó

Mad Robots (Pareidolia Lemezbemutató)
vendég: Dystopia


KAPUNYITÁS 
19:00

MENETREND
20:00 Dystopia
21:30 Mad Robots

JEGYINFÓ
Elővétel: 1000 HUF
https://trip.jegyx1.hu/eloadas/459/mad-robots

MAD ROBOTS

A Mad Robots bár önmagát csak "rockzenét játszó banda"-ként írja le, ennél azért helytállóbb megfogalmazás a progresszív/poszt-metal. Idén megjelent a negyedik stúdióalbumuk, ami a Pareidolia címet viseli. A lemez dalain megtalálhatóak a jól ismert Mad Robots-jegyek, mint a pszichedélia, a dallamosság és az ütős groove-ok, de ezúttal valami sokkal dinamikusabb alkotás jött létre, amiben helyet kapott egy újdonság: a monumentalitás. Az albumot először hallhatjátok élőben, persze több Mad Robots-klasszikussal egyetemben. 2014-ben ők képviselték hazánkat a Wacken Open Air fesztiválon.

Facebook: https://bit.ly/kmm-mr-fb
Instagram: https://bit.ly/kmm-mr-ig
Youtube: https://bit.ly/kmm-mr-yt
Spotify: https://bit.ly/kmm-mr-sp

DYSTOPIA

A szegedi Dystopia 2003-ban alakult. Legutóbb kiadott albumuk a Building Bridges, amiért Vári Gábor (énekes, gitáros) elnyerte a HangSúly Metal Awards Legjobb stúdióprodukciónak járó díját 2018-ban. Ők képviselték hazánkat a 2016-os Wacken Open Air fesztiválon.

Facebook: https://bit.ly/kmm-dys-fb
Youtube: https://bit.ly/kmm-dys-yt
Instagram: https://bit.ly/kmm-dys-ig
Spotify: https://bit.ly/kmm-dys-sp

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Az eseményre csak 18 éven felülieket áll módunkban beengedni.
A helyszínre ételt, italt, szúró- és vágóeszközt bevinni tilos. Egyéb szabályaink megtalálhatóak a házirendben [https://tripart.hu/hu/statikus/hazirend].
A hajó befogadóképessége összesen 400 fő, így kérünk mindenkit, érkezzenek időben a rendezvényre. Elővételes jegyeiket kérjük készítsék elő a gyorsabb és zökkenőmentesebb bejutás érdekében. A karszalag egyszeri belépésre jogosít. Köszönjük és jó szórakozást kívánunk! TRIP legénység

Kill Monday Management
killmondaymanagement@gmail.com
#killmonday #supportlocal
+36205682399