A pianoset egy 2016-ban alakult audió-vizuális kollaboráció, amely mögött egy zongorista, Vághy Tamás (vaghy) és egy VJ, Palkovits Edina (E) áll. Az Overdrive Pásztor Sámuel az Anna and the Barbies énekes, gitárosa és egyik kreatív motorja valamint Minya Vivien (Miviana) duója.


Szinopszis

Pianoset

A pianoset egy 2016-ban alakult audió-vizuális kollaboráció, amely mögött egy zongorista, Vághy Tamás (vaghy) és egy VJ, Palkovits Edina (E) áll. A formáció alappillére az improvizáció, mely lehetővé teszi, hogy meg nem ismételhető flow-k jöjjenek létre az előadásaik során. A zene és a vizuális megjelenés egymásra épülése teszi teljes egésszé a formációt. A zene központjában a zongora áll, melyet elektronikus zenei esszenciák tesznek még izgalmasabbá és nem megszokott kontextusba helyezik a zongora már megszokott hangját. Az előadásaik minden tekintetben formabontó és innovatív jellegűek mind zenei, mind vizuális megjelenésben. A formáció 2018 elején kibővült egy dobossal, Halász Máté személyében, aki az akusztikus megszólalás mellett elektronikus mintákkal bővíti az eddig is újító hangzást.

Overdrive

A 2018-ban alakult elektronikus duó két tagja komoly múltra visszatekintő zenekarokból állt össze. 
Pásztor Sámuel az Anna and the Barbies énekes, gitárosa és egyik kreatív motorja valamint :
Minya Vivien (Miviana) aki a nagy múltra visszatekintő Omega énekesnője és hegedűse.
A hasonló formációkkal ellentétben, műsoruk egy része improvizatív és saját hangjukkal dolgoznak az élő koncertek során is. Zenéjükben a House, deep house, chill, dnb keveredik.