Táncolható gitárzene álmodozóknak!


A 2019 januárjában alapított Quiet Kid & the Speakers zenekar eleinte a hálószobai szólóprojektként indult Quiet Kid dalait vitte színpadra, mára teljes zenekarként működik tovább.
Stílusát illetően a leginkább megfelelő kategorizálás az indie rock lehet, de a zenéjükben megjelennek pszichedelikus rock és post-punk elemek is.
A banda egy teltházas debreceni koncerttel debütált 2019 márciusában, azóta főleg Budapesten voltak láthatóak, de megfordultak a Bánkitó és a Campus fesztiválon is, valamint ősszel a Carnival Youth európai turnéjának a vendégei voltak.
Az együttes a 2020-as Kikeltető nevű tehetségkutató egyik nyertese, első közös lemezünk idén márciusban jelent meg "Last Decade" címmel.

 

// Így tudod támogatni a TRIP-et a JEGYx1 adomány gyűjtésére kifejlesztett funkciójával: az események jegyvásárlási felületén tedd a 100 forintos jegyet a Kosaradba, kattints a Vásárlás gombra, majd a megjelenő Összesítő oldalon írj be egy tetszőleges összeget az Adomány hozzáadása mezőbe, majd érvényesítsd. Az így megadott adomány hozzáadódik a végösszeghez.