Az előadás megtekinthető a WebSzínház Műsortárában!

Mesekoncert játékkal, bábokkal
Karácsonyra mindannyiunknak kell egy kis varázslat!
Ezért megidézzük a mesebeli karácsonyt a Hópehelykeringővel, megtáncoltatjuk az egész családot a Csizmacsacsavával, elrepülünk Hópapa szánkójával a Karácsonyvárhoz, aminek minden ablaka mögött egy újabb csoda és egy újabb mesedal rejtőzik.
Természetesen Bori színpompás horgolt bábjai is velünk ünnepelnek, de nem csak a téli dalok szereplői, hanem a Banda legkedveltebb figurái is ünnepi díszbe öltöznek: a Sárkányjárgány Sárkányszánkóvá alakul, meglessük milyen egy igazi karácsonyi diszkó Rizibizi néniéknél, és hogy hogyan készülnek az Űrcsűrben az Űrdöngölők a szilveszteri mulatságra.
Egy igazán egyedi ajándékkal, a zenekar vidám, táncos, ugyanakkor szívmelengető és meghitt téli dalaival, ünnepi koncertjével lephetitek meg magatokat és másokat is.
Az élő koncertet a teljes zenekarral a TRIP hajó színháztermében vettük fel, már csak ti, azaz a közönség hiányzik!
Rutkai Bori – ének
Darvas Kristóf – zongora
Nemes Janó – szaxofon, fuvola
Szerető Dániel – basszusgitár
Németh Csaba – dob
Jegyár: 2200 Ft
Családi támogatói jegy: 6600 Ft
(A jegy a koncert egyszeri megtekintésére jogosít, a felvétel letöltésére nincs lehetőség.)
// STREAM //
Az évadban a TRIP Hajó saját platformján, a www.webszinhaz.com oldalon közvetíti élő és rögzített előadásait, koncertjeit, kulturális programjait. A TRIP stream előadásain a képi és hangbeli megvalósítás minden esetben az adott előadás világához kapcsolódik, azonban nem egyeznek meg a színházi felvételekkel: számos eredeti képkivágással, a színház világában szokatlan kamerapozíciók, a helyszíni koncerthez hasonlóan rétegzett nézői élményt hoz el a nézők otthonába. A streamelt előadásaink élő közvetítések, megőrizve a színházi élmény jelenidejűségét, de az előadás stream-premierje után lehetőség lesz rögzített felvételként a későbbiekben is megnézni az előadást a webszinhaz.com műsortárában. A TRIP Hajó stream-előadásai belföldről és külföldről egyaránt elérhetők lesznek. Munka után, az otthoni, biztonságos környezetben és kényelemben, megfelelő sávszélesség mellett asztali gépen, notebookon, valamint a teljes felhasználói élményhez készüléked csatlakoztatásával okostévén is élvezheted az élő adást.

A TRIP célja, hogy folytatni tudja az színházi előadások, koncertek és táncelőadások streamelését, az ebben közreműködő partnereinknek nagyon köszönjük a támogatást!

A TRIP célja, hogy folytatni tudja az színházi előadások, koncertek és táncelőadások streamelését, az ebben közreműködő partnereinknek nagyon köszönjük a támogatást!