| Middlemist Red | Jótékonysági koncert az autizmusért


Idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a The Sound Of Silence jótékonysági koncert az Autizmus Alapítvány támogatására.
Az esemény helyszíne ezúttal is a Trip Hajó.

Az elmúlt évek sikerén felbuzdulva idén is a hazai underground kiemelkedő zenészei adnak koncertet, azonban eltérő formátumban, mint eddig megszokhattuk.

Az est első zenekara egy olyan meglepetés formáció Kamau Makui (Mary Popkids) vezetésével, akik csak erre a különleges alkalomra állnak össze és ragadnak hangszert, hogy szórakoztassák a nagyérdeműt!
Az est sztárvendége a hazai pszichedelikus rock legjobb zenekara a Middlemist Red.
A koncertek mellett a TRIP Hajón kiállítás és infomatív foglalkozás is vár benneteket.

A koncert teljes bevételét az Autizmus Alapítvány működésének támogatására fordítjuk.

Middlemist Red:
A Middlemist Red az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egy olyan egyvelegében találta meg új hangját, mely újraértelmezi azokat egy 21. századi környezetben. A zenekar 2012-ben alakult és hamar jelentős figyelmet kapott itthon és külföldön is.

Az első (Supersonic Overdrive, 2014) és második (Ripple Soul, 2016) albumok megjelenése között, a zenekarnak többször lehetősége nyílt bemutatni tehetségét Európa-szerte. Az elsővel szemben, a második album hangzása sokkal érettebb hangvételű, következetesebb felépítésű, míg a friss szereplőként megjelenő szintetizátorok még magával ragadóbb atmoszférát adnak az összhangnak. A Middlemist Red jelenleg épp a harmadik, hamarosan megjelenő nagylemezén dolgozik.


A műsorváltozás jogát fenntartjuk.