Az estét az early reggae és rocksteady stílust képviselő The Three Teadies nyitja. Utánuk a retró világslágereket ska stílusban előadó Super Starsky pörgeti föl a közönséget. A jamaicai krúzolás harmadik szereplője pedig az ős-ska, ska-jazz vonalon mozgó Kettő Kettő Tánczenekar lesz.

The Three Teadies

Az early reggae és rocksteady stílust képviselő The Three Teadies zenekar 2009 nyarán alakult. Az ötletgazdákat és alapítótagokat elsősorban a fenti stílusok hazai képviseletének hiánya buzdította. Első, három számból álló demójuk 2009 őszén jelent meg, ezután aktív koncertezésbe kezdett az ekkor még leginkább feldolgozásokat játszó zenekar.

Aztán 2010 tavaszán megjelenő Rocket In My Pocket referencialemezzel indult neki ez együttes a hazai fesztiváloknak és a környező országok klubjainak: többek között a holland Upsessions zenekarral karöltve. 2010-ben elnyerték a Pécsi Egyetemi Napok első helyezését, és ugyanebben az évben hazavitték a Reggae Contest 2010 ezüstérmét is. 2011-ben megjelent első nagylemezük Hardest Time címmel. 2013 decemberében elkészült a Margit című single, mely egy Judge Dread szellemében forgatott klippel együtt került bemutatásra.

Tagok:

Bezzegh András: dob
Horváth Bence Ede: basszusgitár
Szili Miklós: gitár, vokál
Szalay Szabolcs: ének
Androvicz Gábor: billentyű
Katók István: szaxofon

YouTube: www.youtube.com/watch?v=Re4Tzcbvkas
Facebook: www.facebook.com/3teadies

Super Starsky

A Super Starsky hat zenekar tagjaiból állt össze 2011-ben azzal a céllal, hogy a legnagyobb hazai és világslágereket átültesse ska stílusra, mindezt csehszlovák életérzéssel vegyítse, azaz kicsit visszahozza a táncdalfesztiválok és az esztrádműsorok világát. Még Szalai Éva is táncolni fog angyalbőrben ott, ahol buzuki hangja szól!

Tagok:

Pálfi Kriszta: ének
Borovitz Tamás: ének
Szili Mikós: gitár
Mérges Norbert: basszusgitár
Kohut András: dobok
Lázár András: szaxofon
Hangodi István: billentyű

YouTube: youtu.be/c_mV6dWIWj4
Facebook: www.facebook.com/superstarsky

Kettő Kettő Tánczenekar

A Kettő Kettő Tánczenekar lassan 13 éve játszik instrumentális ős-ska, ska-jazz dalokat, ezzel a hazai ska szcéna tősgyökeres tagjai. A dalok egy része kihagyhatatlan klasszikus a stílus legnagyobbjaitól (pl. Skatalites), más része ismert és kevésbé ismert filmzenék, jazz standardek ska feldolgozása. Sok fúvós, jó hangulat, tánc!

Tagok:

Kebok: tenor sax
Németh Kriszti: alt sax, fuvola
Rontó Lili: alt sax
Harmati Sebestyén: trombita
Tamás Róbert Harold: harsona
Széplaki Márk: harsona
Varga Anna: fuvola
Kinczel Ákos: zongora
Tisza Gergő: gitár
Török Gergő: basszus
Aknay Zoli: dob

Facebook: www.facebook.com/kettokettotanczenekar
Youtube: www.youtube.com/watch?v=fWIz3nkiACo&list=PLrXkt5y4nd0MkJ-YCBFgEY2RPknVeIUSM

Kezdések:

20.00: The Three Teadies
21.00: Super Starsky
22.30: Kettő Kettő Tánczenekar
23.45: DJ Cserepes MiSKA (Kobuci)

Belépő:

Elővétel: 1600 Ft
A rendezvény napján a helyszínen: 2000 Ft
Jegyek: https://trip.jegyx1.hu/eloadas/73/trip-to-jamaica

Tisztelt vendégeink,
Az eseményre csak 18 éven felülieket áll módunkban beengedni. A helyszínre ételt, italt, szúró- és vágóeszközt bevinni tilos. Egyéb szabályaink megtalálhatóak a házirendben [https://tripart.hu/hu/statikus/hazirend].
A hajó befogadóképessége összesen 400 fő, így kérünk mindenkit, érkezzenek időben a rendezvényre. Elővételes jegyeiket kérjük készítsék elő a gyorsabb és zökkenőmentesebb bejutás érdekében. A karszalag egyszeri belépésre jogosít.
Köszönjük és jó szórakozást kívánunk!
TRIP legénység