Venice Queen, Inka-H

2020. február 28. 19:00
Trip hajó

Egy óriási bulinak ígérkező tribute estére szeretnénk invitálni Titeket február végén, ahol két közismert zenekar hazai képviselője fog fellépni.


A bemelegítést a négytagú Venice Queen, budapesti Red Hot Chili Peppers tribute zenekar szolgáltatja, amely autentikus stílusban hozza el a legjobb RHCP dalokat a magyar közönségnek, igazi forró hangulatot ígérve.
Folytatásként a U2 magyarországi képviselője, az INKA-H zenekar csap majd a húrok közé, amely alakulása óta immáron 23 eltelt évet tekinthet magáénak. A csapat, különös figyelmet fordítva az igényes hangzásvilágra igyekszik megszólaltatni a legismertebb U2 dalokat: Beautiful Day, Vertigo, With Or Without You, New Year's Day, Sunday Bloody Sunday, de repertoárjukon mindezek mellett sok más kiváló U2 dal is szerepel. Best Of műsorral készülnek.

Menetrend:
Kapunyitás 19:00
Venice Queen 21:00 - 21:45
INKA-H 22:00 - 23:30

Tisztelt vendégeink,
Az eseményre csak 18 éven felülieket áll módunkban beengedni. A helyszínre ételt, italt, szúró- és vágóeszközt bevinni tilos. Egyéb szabályaink megtalálhatóak a házirendben [https://tripart.hu/hu/statikus/hazirend].
A hajó befogadóképessége összesen 400 fő, így kérünk mindenkit, érkezzenek időben a rendezvényre. Elővételes jegyeiket kérjük készítsék elő a gyorsabb és zökkenőmentesebb bejutás érdekében. A karszalag egyszeri belépésre jogosít.
Köszönjük és jó szórakozást kívánunk!
TRIP legénység