Információk, tények, vélemények - a TRIP november 18-án indítja el Vírus TV című online sorozatát, ami a napjainkban mindenkit foglalkoztató járványügyekre fókuszál.


A tudományosabb társadalmi, demográfiai, kulturális és gazdasági hatások mellett a szórakoztató, rövid epizódok olyan tabutémákra fókuszálnak, mint megváltozó ismerkedési-, hobbi-, párkapcsolati- és kulináris szokásaink.
A misztikus 2020-as évben a pandémia fenekestül felforgatta életünket. Mindenkit a naprakész hírek, a halálozási ráták és a ’hogyan tovább’ kulcsmomentumai foglalkoztatnak. A legrosszabb szcenáriók, összeesküvés-elméletek és a magányos téli medve-álom mellett azonban számos olyan kérdés merül fel az emberekben, amik talán még elemibbek, sokszor tabukat döntögetnek. Mi lesz a jövőnkkel? Hogyan tervezzünk? Tanuljunk, vagy dolgozzunk? Hogyan ismerkedjünk? Mikor fogunk végre megint lazítani és hogyan kapcsolódhatunk ki ezen hónapok alatt? Hogy fog a gyerekem szocializálódni, egy puszi a nagyinak már megvetést vált ki? Hogyan alakulnak át családi-, baráti- és egyéb társas kapcsolataink? Hogyan oldjuk fel a folytonos szorongást, a téli depresszióra halmozódó extra aggodalmakat? A TRIP WebSzínházának csapata ezekre a kérdésekre próbál választ találni új online, Vírus TV című tematikus sorozatában, amellyel kifejezetten a fiatal korosztályt célozza meg. A fiatalok mentálhigiénés állapotára való odafigyelés kitüntetett fontosságú a jelen körülmények között.
Az első online epizódban olyan véleményvezérek működnek közre, mint Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, író; valamint Weiler Péter képzőművész, a randivonal.hu és a puncs.hu alapítója. A tematikus beszélgetés témája a Társkeresés a koronavírus ideje alatt. Katz Dávid, a 24.hu újságírójának közreműködésével, az utca emberének véleményét, tapasztalatait is bemutatjuk a témákhoz kapcsolódó videóbejátszásokban. A szakértői ismereteken túl a közönség véleményét is szeretnénk megismerni, így interaktív módon bekapcsolódhatnak az élő közvetítés résztvevői. A beszélgetést a WebSzínház TRIP Hajó-beli stúdiójából közvetítik élőben – az epizódok visszanézhetőek a későbbiekben –, az online tartalom a www.webszinhaz.com oldalon mindenki számára ingyenesen elérhető.
A Vírus TV első hat epizódjának tematikája:
1. Társkeresés a koronavírus ideje alatt
A kérdés tömegeket érint, hiszen az alapvető létszükségleteket – beleértve a társkeresést és a szexuális életet egyaránt – nem lehet szögre akasztani a veszélyhelyzet idején sem.

A TRIP az Első Magyar WebSzínház jövőjére közösségi tőkefinanszírozási kampányt indít a Tőkeportállal közösen. Ahhoz, hogy folytatni tudjuk az előadások streamelését, most a Ti segítségeteket kérjük. Legyetek részesei egy új médium születésének!

www.tokeportal.hu/trip

A TRIP az Első Magyar WebSzínház jövőjére közösségi tőkefinanszírozási kampányt indít a Tőkeportállal közösen. Ahhoz, hogy folytatni tudjuk az előadások streamelését, most a Ti segítségeteket kérjük. Legyetek részesei egy új médium születésének!

www.tokeportal.hu/trip