Az előadás felvétele megtekinthető a WebSzínház Műsortárában!


Méhes Csaba és a Brass in the Five
Brass Cirkusz, avagy Mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról
A mozgás – látható zene.
A zene – mozdulatok hangja.
A mozgás elmuzsikálható.
A zenét láttatni lehet mozdulatok által.
JÁTSSZUNK? - JÁTSSZUNK!
…És elkezdtünk játszani. A zenészek a hangokkal, dallamokkal, a pantomimes a mozdulataival, gesztusaival, képeivel. Aztán megmozdultak a zenészek és zenélni kezdett a pantomimes.
Megszületett egyfajta varázslat…
Mi, hatan magukkal visszük a néző gyereksereget különféle képzeletbeli csodavilágokba: ez alkalommal egy varázscirkuszba.
Zene zendül, harsona harsan, dob dönög - egy lendületes indulóra bevonul a zenekar: öt rézfúvós és egy dobos. A fergeteges belépőt követően kezdődhet a világraszóló előadás.
Méhes Csaba pantomim művész és a Brass in the Five zenekar elővarázsolja a cirkuszvilág felejthetetlen figuráit: bűvészt, illuzionistát, bohócot, állatidomárt, kötéltáncost, cirkuszi lovakat, félelmetes tigrist... Egy órányi vidám játék, önfeledt móka és nevetés, vérpezsdítő élő brass muzsikával.
Ajánljuk 10 éves kor fölött mindazoknak, korhatár nélkül, gyerekeknek, felnőtteknek.
Rendezte: Méhes Csaba és Takács Tibor
Előadják:
Méhes Csaba – pantomim, comedy
Monoki Attila – trombita
Simai László – trombita
Koppányi Béla – harsona
Soós Péter – kürt
Takács Tibor – Tuba
Díszlet, jelmez: a társulat
Az előadás időtartama kb. 80 perc. Igény esetén szünetet tartunk.

A TRIP célja, hogy folytatni tudja az színházi előadások, koncertek és táncelőadások streamelését, az ebben közreműködő partnereinknek nagyon köszönjük a támogatást!

A TRIP célja, hogy folytatni tudja az színházi előadások, koncertek és táncelőadások streamelését, az ebben közreműködő partnereinknek nagyon köszönjük a támogatást!