Az előadás megtekinthető a WebSzínház Műsortárában!


A Budapest Bár karácsonykor online koncertet ad, egyszerre látogat el minden egyes néző nappalijába, legyen az egy tengerentúli felhőkarcolóban, egy trópusi sziget pálmafája alatt vagy egy szabolcsi faluszéli kis házban.

A premiert élőben közvetítjük, tehát ugyanúgy, ahogy egy élő koncerten, egyidőben, közönség nélkül zajlik az előadás, azt közvetítjük. A premier időpontja: 2020.12.20.19.00 óra. Erre JEGYEK itt válthatók: https://trip.jegyx1.hu/eloadas/738/budapest-bar-karacsonyi-koncert-a-nappalidban

Az előadást a premiert követően, 2020.12.21-és 2020.12.27. között is meg lehet nézni, erre másik jegyet kell vásárolni. A rögzített előadásra a JEGYEK itt válthatók:
https://trip.jegyx1.hu/eloadas/739/budapest-bar-karacsony-felvetel

A jegyvásárlásról és az online megtekintésről minden tudnivalót el lehet olvasni itt https://tripart.hu/hu/statikus/budapest_bar_stream_gyik

A Budapest Bár idei karácsonyi koncertjén főleg az Ünnep és a Ha megtehetnéd című lemezek dalai szerepelnek. Az előadást Keresztes Tamás Jászai díjas színész rendezi, öt zenész és tíz énekes részvételével. A Farkas Róbert vezette Budapest Bár zenekar mellett fellép Tóth Vera, Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Ferenczi György és Szűcs Krisztián.

A Budapest Bár karácsonyi online koncertje csodás közös családi program, így kitűnő ajándékötlet külföldön, vidéken élő rokonoknak, barátoknak. Jegyek külföldről is vásárolhatók. A rögzített előadásra váltott jeggyel a premier után 1 hétig látható az előadás.

A TRIP célja, hogy folytatni tudja az színházi előadások, koncertek és táncelőadások streamelését, az ebben közreműködő partnereinknek nagyon köszönjük a támogatást!

A TRIP célja, hogy folytatni tudja az színházi előadások, koncertek és táncelőadások streamelését, az ebben közreműködő partnereinknek nagyon köszönjük a támogatást!