A mű a Literával közös karanténdráma-verseny hatodik felolvasószínházi bemutatója.


Szereplők  
Vilmos, 27 éves, Máté bátyjaHajmási Péter
Máté, 22 éves, Vilmos öccseHajmási Dávid
Alkotók  
ÍróHorváth János Antal
RendezőVadász Krisztina

Karantén alatt azzal vagyunk összezárva, akivel dolgunk van. A családon belül könnyen idegenekké válhatunk egymás számára. Ideje megismerni egymást. Ha választhatsz, kivel töltöd ezt az időt, hova mész?

A szerző előszava:

“The earth shakes
just enough
to remind us.”

Steve Sanfield

Van egy ember, akivel egy szót sem kell beszélnünk, ahhoz hogy ismerjük minden gesztusát, mozdulatát, és az egész gyerekkorát. A testvérünk. Egy dolgot nem tudhatunk, hogy később ezt a gyerekkort a lelkének melyik részeibe rakja el és hogyan.

Két testvért összezár a karantén, úgy, ahogy legutóbb gyerekkorukban voltak összezárva a szülői házban. És megpróbálnak életükben először beszélgetni. Lehet, hogy nem fog sikerülni; lehet, hogy eddig csak azért nem beszélgettek, mert szétválasztotta őket mindaz, amit együtt, mégis nagyon különbözően éltek meg. De megpróbálják. Az is valami.A TRIP az Első Magyar WebSzínház jövőjére közösségi tőkefinanszírozási kampányt indít a Tőkeportállal közösen. Ahhoz, hogy folytatni tudjuk az előadások streamelését, most a Ti segítségeteket kérjük. Legyetek részesei egy új médium születésének!

www.tokeportal.hu/trip

A TRIP az Első Magyar WebSzínház jövőjére közösségi tőkefinanszírozási kampányt indít a Tőkeportállal közösen. Ahhoz, hogy folytatni tudjuk az előadások streamelését, most a Ti segítségeteket kérjük. Legyetek részesei egy új médium születésének!

www.tokeportal.hu/trip