A mű a Literával közös karanténdráma-verseny tizennegyedik felolvasószínházi bemutatója.


Szereplők  
JátsszákSzávai Viktória, Györgyi Anna, Baksa Imre, Szatmári Attila
Alkotók  
ÍróCsepella Márton
RendezőKiss Csaba

Író előszó:
"Magam is, anyám is áldozatai voltunk a családon belüli erőszaknak. Ahogy áldozat volt egy barátnőm is. A volt férje áldozata. És az, hogy az ő esetében az áldozat nem halálos áldozatot jelent, csak akaraterejének és a szerencséjének köszönhető. A nehéz helyzetekben, amikor anyám zaklatója ott állt az ajtó előtt, nem segített nekünk senki.
Nem segített, amikor a barátnőm volt férje ránk törte az ajtót, amikor azzal fenyegetőzött, hogy mindkettőnkkel végez. Nem segített a rendőrség, nem segítettek a szomszédok. Nem segített a sírás. Elképzeltem, milyen lehet mindezt karanténban átélni. Elképzeltem egy párt, akik segítenek. Egy felettük lakó lánynak."

// Így tudod támogatni a TRIP-et a JEGYx1 adomány gyűjtésére kifejlesztett funkciójával: az események jegyvásárlási felületén tedd a 100 forintos jegyet a Kosaradba, kattints a Vásárlás gombra, majd a megjelenő Összesítő oldalon írj be egy tetszőleges összeget az Adomány hozzáadása mezőbe, majd érvényesítsd. Az így megadott adomány hozzáadódik a végösszeghez.