A mű a Literával közös karanténdráma-verseny tizenhatodik felolvasószínházi bemutatója.


Szereplők  
LuciferKuna Károly
ÉvaKiss Diána Magdolna
ÁdámLábodi Ádám
Alkotók  
ÍróSzilágyi Eszter Anna
RendezőHargitai Iván

Írói ajánló:
A világ lángokban áll. Nem mondom, hogy nézzük meg, mert látjuk, mást se látunk. A reá vetett ’out-of-emberi’ még érdekes lehet, Istennek fennakadt a hangja, vagy mi van, az állítólagos ellenpólusnak szófosása.
„Ugocsa non coronat” – hangzott az önérzetes kijelentés Mo-legkisebb vármegyéje szájából, élve az ellenállás jogával, nem járult hozzá a nő-király, Mária Terézia megkoronázásához. Azóta persze sok víz lefolyt a vén Dunán, minden megváltozott. Mország kis sziget a tömeges nemzetek tengerében, midőn amazok eszüket vesztik, emez józan parasztiával magasról tojik a koronára – nem koronázik.
Turbulencia és láz, mérges közérzet – Lucifer (a Sánta ördög, Woland, Meister Urian) legújabb látogatása a magyaroknál a virus maximus idejében, adalék MadáchImreAzembertragédiája-című példához.

„k i d r ó n n a l s z á l l f ö l é b e
a n n a k h ő t é r k é p e t á j”


// Így tudod támogatni a TRIP-et a JEGYx1 adomány gyűjtésére kifejlesztett funkciójával: az események jegyvásárlási felületén tedd a 100 forintos jegyet a Kosaradba, kattints a Vásárlás gombra, majd a megjelenő Összesítő oldalon írj be egy tetszőleges összeget az Adomány hozzáadása mezőbe, majd érvényesítsd. Az így megadott adomány hozzáadódik a végösszeghez.