A mű a Literával közös karanténdráma-verseny negyedik felolvasószínházi bemutatója.


Zsófi – huszonéves, pincér a Karantén Presszó nevű helyen: Staub Viki

Robi – huszonéves, báros a Karantén Presszó nevű helyen: Rohonyi Barnabás

Sándor – hetvennégy éves nyugdíjas: Tóth József

Hang a rádióból: Rába Roland

Rendező: Keszég László

Az író ajánlója a drámához:
A jelenről, közeljövőről hallunk eleget. Mi lesz holnap, mi lesz egy hónap múlva? Mindenki találgat. A Karantén Presszó fél évvel a kijárási tilalom bevezetése után játszódik. Lassan, legjobb tudása szerint, mindenki alkalmazkodott a helyzethez, ami idővel egyre rosszabbra fordult. A szöveg jövőképének tragikuma az elképzelhetőségében rejlik, hogy tényleg ez vár ránk. Rettenetes volt olyan dolgokról olvasni az interneten, amelyeket néhány nappal azelőtt, hatalmas lelkifurdalással írtam le - talán ez túl extrém, ilyen nincs - mondogattam magamnak. Majd szembesülnöm kellett vele, hogy de igen, van…"

Cseke Tamásról:
"Másodéves Színháztudomány szakos hallgató vagyok a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen. Általában igyekszem olyannak látni a dolgokat, amilyenek, és nem amilyennek látni szeretnénk őket. Kedvenc színem a méregzöld. Ez az első drámám."A TRIP az Első Magyar WebSzínház jövőjére közösségi tőkefinanszírozási kampányt indít a Tőkeportállal közösen. Ahhoz, hogy folytatni tudjuk az előadások streamelését, most a Ti segítségeteket kérjük. Legyetek részesei egy új médium születésének!

www.tokeportal.hu/trip

A TRIP az Első Magyar WebSzínház jövőjére közösségi tőkefinanszírozási kampányt indít a Tőkeportállal közösen. Ahhoz, hogy folytatni tudjuk az előadások streamelését, most a Ti segítségeteket kérjük. Legyetek részesei egy új médium születésének!

www.tokeportal.hu/trip