Az elektronikus színezetű 'shoegaze pop'-ot játszó HERSELF ars poeticája szerint, ha egy vállalatot (jogi) személyként kezelünk, akkor miért ne tekinthetnénk így egy zenekarral is?

-

INGYENES PROGRAM


Szereplők  
Ének, BasszusgitárBakos Attila
BillentyűBakos Zita
DobDumbovich Péter
GitárHorváth András Ádám
ÉnekPettenkoffer Zsófi

Az elektronikus színezetű 'shoegaze pop'-ot játszó HERSELF ars poeticája szerint, ha egy vállalatot (jogi) személyként kezelünk, akkor miért ne tekinthetnénk így egy zenekarral is? Hiszen egy bandának ugyanúgy személyisége, stílusa, szokásai és céljai vannak. A HERSELF is ilyen: figyel, alkot és reméli, hogy a tevékenységével barátokra és közösségre talál. Első, névadó EP-jük 2019 decemberben jelent meg, amelynek bemutatóját 2020 januárjában még meg tudták tartani a TRIP Hajón, de sajnos a tavaszra tervezett országos turné állomásai a koronavírus járvány miatt kivétel nélkül elmaradtak. A pandémiás időszak alatt felkérést kaptak a TRIP Hajótól a szájmaszk design-versenyükhöz készült videó zenéjének elkészítésére. Júniusban megnyerték a Petőfi Rádió ’Saját zenéd’ versenyét és 2020 őszén bejutottak a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjébe - amin sajnos betegség miatt nem tudtak részt venni. A Müller Péter Sziámi AndFriends vendégeiként ősszel pótolni tudtak néhány tavaszi turnéállomást, de az újabb korlátozások miatt a többi koncert ismét elmaradt. Uncertain c. daluk az "Ez is Terézváros!" videklip-pályázaton 137 jelentkező közül került be a 17 támogatott közé, 2021 tavaszán pedig az elkészült klipet a szakmai zsűri a 3. legjobbnak értékelte.

Kapunyitás: 18:00
A jelenlegi szabályozásoknak megfelelően az eseményt ültetett közönség előtt tartjuk. Minden vendég számára biztosítunk ülőhelyet.
A koncert védettségi igazolvány felmutatásával látogatható.
A terasz befogadóképessége 80 fő. A beengedés érkezési sorrendben történik.
A koncert a Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program klubtámogatása keretén belül valósul meg.

A TRIP célja, hogy folytatni tudja az színházi előadások, koncertek és táncelőadások streamelését, az ebben közreműködő partnereinknek nagyon köszönjük a támogatást!

A TRIP célja, hogy folytatni tudja az színházi előadások, koncertek és táncelőadások streamelését, az ebben közreműködő partnereinknek nagyon köszönjük a támogatást!